Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz Acheron #8349 üzenetére
Én megcsinálom a damascust majd,amúgy grat!
EBR14-et kezdtem el most,pajzsot,pisztolyt,és meglepődtem,hogy egész jól el lehet lenni,azt hittem,majd szopok a 14-gyel,erre már a második napon sikerült elmenni vele emergency airdropig is normál nem shipment HQ-n Több,mint 300 killt vágtam bele 2x 2 óra alatt(HC persze).
A pajzs meg fun,de a pisztolyhoz kötelező is,védi a hátat,fekve meg...
M13 még nagyon nem fekszik,olyan semmilyen fegyó,bár készül,de nem kedvenc.Raksikat sikerült már szintileg felhúzni,de van rajta dolog,és nehéz,hogy mindenki "bombázós" streakeket visz inkább,gond a földi streak kill.Support is egyre kevesebb van,belejöttek az emberek,feljebbi streakeket visznek.Mikor még az RPG-t maxoltam,általában volt mindig 1-1 personal fent...
SMG még UZI kéne+MP7,de shotiból viszont összesen volt 10 killem,így azt kezdtem el.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Dave567
addikt
válasz Dragon3000 #8320 üzenetére
Actinál nem érdekel ez senki, kutya nem ellenőrzi.
-
BandiHUN
veterán
válasz venom8888 #8352 üzenetére
Háát,ez nagyon nem így van...
Piszokul számít,mi van nálad,mekkora a táv,mi van az ellennél.Pl.esélytelen vagy középtávon pl.SMG-vel egy riflés ellen,mert neked hiába talál az első golyód,vagy akár 3 is,ha ő elvisz 1 lövésből.De ha pl.kistáv,rusholsz,őneki nem lesz esélye,ha rárontasz,mert mire ADS-el,már benne van fél tár,főleg hipfire.
Szóval azért árnyalt ez a "mindegy mivel" kategória.
És sajna be kell nyelni jobban a rossz spawnt,és hogy tényleg mindenféle ember van az ellennél,lehet sok killt csinálni,de sok lesz a halál is HC-n,aminek nagy részével tenni sem lehet sokat,maximum kempelve egy-egy jobb szitut.De pl.kimozogni nagyon kevés esély van a simához képest,és a gránátok sem látszanak.Objektívázni meg főleg minuszos lehet killben.
Viszont tény,hogy HC-n jobb az időtényező és a lőszer sem fogy el,mert 1 tárból meg lehet ölni akár 5 embert is+pörög az egész,a halállal nem törődve időegység alatt sokkal több killt lehet szerezni,könnyebb a fejes,a triplakill,duplakill,ami sokszor véletlen is beesik.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Acheron
őstag
válasz dombi81 #8350 üzenetére
A fejlesztésnek, kiegészítők megszerzésének én látom értelmét, ezekkel sokszor hatékonyabbá lehet varázsolni az adott fegyvert az alapmodellhez képest. A camok gyüjtögetése valóban nem túl hasznos, de néha szórakoztató. Ellenben kicsit sincs jó hatással a K/D arányra, ha valakinek ez fontos.
(#8351) LorenzoHUN: Az szép vállalás, jó sok " munka" lesz benne! Grat az eddigiekhez, nekem nem hiszem, hogy lenne türelmem a pjzs, kés és pisztoly fejlesztésekhez. Ha az AR kész, visszaállok a kedvencekre (FAMAS, AK + SMG vagy Sniper, pályafüggően), és megpróbálok valamit javítani a nagy fejlesztgetésben lerontott statomon.
(#8352) venom8888: Ezzel nem tudok egyetérteni, HC -n is erősen kijönnek a fegyverek közötti különbségek, a pontosság, vissarúgás, de még a sebzés is. A HC mód nem egyenlő azzal, hogy egy lövés egy halál bármilyen fegyverből.[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz Acheron #8356 üzenetére
Én szeretek a fegyókkal bíbelődni inkább,mint a K/D...Nagy kár,hogy nincs valami objektíva mutató stat is,csak a W/L,bár mióta ténylegesen megvonom a vállam a halálra,lazább is vagyok,meg a winráta is keményen kúszik felfelé.
A camo-k meg jól mutatnak,lehet vett fegyóval is gizdulni,de pár skin is jó,vagy most pl.elkezdtem az operátor missziókat+maxolni a tieres feladatokat,ma már meglesz a tier 100 is,mert márcsak másfél kell...az op missziók meg jók,mert kap az ember egyedi kinézeteket,amik még nem is olyan bazáriak.Bááár...most volt potya pontom,megvettem a kígyós LMG-t,de 500-ért jár animált kígyós embléma és card is+a fegyó is szép,megérte,nomeg pisztoly killt is piros nyomjelzőssel tolok,ha funolok,akkor a piroslövős SCAR-ral egyengetem a népet...Egyébként tényleg van jópár "rossz" fegyó,de én úgy vettem észre,hogy ez inkább abból jön,hogy az alapfegyó gyenge több területen,és soká nyílnak meg a pontosító,erősítő kiegek.Van azért jó build,persze más kérdés,hogy kell hozzá ölni több százat gagyi állapotban,és türelem kell hozzá.Plusz rá is kell állni,mire jó a cucc,baromi nehéz tud lenni mondjuk AR-ról átállni pisztolyra,vagy SMG-re és vissza.Talán a legjobb erre mindig 1-1 fegyóra tényleg ráállni minden áron,akkor könnyebben jön minden.Vagy legalábbis hasonlókat húzni egyszerre,nekem pl.az autoshoti és a pisztoly hasonlóan gyors mozgás és hatótáv most.
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Acheron
őstag
válasz BandiHUN #8357 üzenetére
Szerencsére annyi féle fegyver közül lehet választani, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Lehet, csak a játékos stílusához nem passzol némelyik, ahogy mondani szokták, nem rossz az, csak másra való.
A camo vadászat számomra a gyakorlásról és a fegyver megismeréséről is szól, AR -eknél minimum 800 kill kell az aranyhoz, ez alatt meg is lehet kedvelni egy - egy fegyvert. Így voltam az Odennel és az M13 - al is. Mire az ember odaér az utolsó előtti szinthez, ahol kiegészítők nélkül, csak az alapfegyverrel kell lehozni 100 killt, már egész jól megy, az M13 -al pl nagyon jókat mentem a kis - közepes pályákon így. -
Solesz84
aktív tag
Sziasztok. Tegnap megvettem a jatekot es nem tudom h nalam van-e a gond de nekem a 11GB Vram-bol 10,5-ot hasznal kb. Rambol pedig kb 10-12GB-ot. Ez normalis? Masnak is ilyen?
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
törölt tag
Nekem néha kilép játék közben, néha azt is írja, hogy memória hiba. A BF1, 3, 4 és 5 jól megy, nem hiszem hogy nálam van a hiba. Valaki tud esetleg megoldást?
-
GAbre
veterán
válasz #50433536 #8362 üzenetére
Ez van 1 ideje a játékkal sajnos.
Kb 1 hónapja posztoltam képetRem-X:
Nekem ez nem játékhibának tűnik.
Nézd meg esetleg az eseménynaplót mi történt.
De vszeg vagy régi a drivered.
Vagy overclock nem stabil.Esetleg memóriahiba.Bár vszeg máshol is elő kell jönnie ennek.
Minden esetre eseménynapló és google,vagy fórum,ha frissek a driverek.[ Szerkesztve ]
-
Solesz84
aktív tag
Koszonom ez nagyon segitokesz valasz volt! Gratulalok!
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
KaitouP
nagyúr
válasz Solesz84 #8359 üzenetére
Edukációs jelleggel javaslom (tényleg jóindulatból) ezt az írást: [link]
Egy modern játékról beszélünk, modern igényekkel. A programnak - mivel igénye van rá - kihasználja a gépedben rejlő kapacitást, így a gyorsabb futtatás miatt természetesen kvázi teletölti a memóriát. Így működik egy PC ezen része.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Solesz84
aktív tag
válasz KaitouP #8369 üzenetére
Koszonom szepen a valaszt! Azt hittem az en gepemmel van vmi baj de akkor megnyugodtam! Koszonom meg1x!
-
Csokishurka
őstag
Amúgy nektek is vannak még ilyen mikro akadások a játékban? Oké nincs egy erőművem de emlékszem az elején semmi ilyen nem volt és elég idegesítőek ezek az fél másodperces fagyások. 10 böl 4 szer emiatt halok meg. Másnak is van ilyen aki gyengébb konfiggal tolja?
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
dudu5130
őstag
válasz Csokishurka #8376 üzenetére
Ha megjön a rizsa, tükör sima lesz
-
Csokishurka
őstag
válasz dudu5130 #8377 üzenetére
Hát akkor már remélem
Rendesen furcsa lesz szaggatás nélkül tolni meg ha a vga is meglesz akkor meg jól is néz majd ki a játék
(Hálistennek visszaestek az árak a tomahawk is már normál áron van meg a proci is)Apropó ki honnan szokott számitogép alkatrészt venni?
[ Szerkesztve ]
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
törölt tag
Sziasztok!
A hibaüzenetekre visszatérve észrevettem, hogy a game nem fagy le, ha közben nincs elindítva a facebook messenger. Ha játék közben elindítom, azonnal jön a memória hiba.
-
boogie84
veterán
az ilyenek miatt lenne jó dedikált szerver [link]
az a druva, h egy percet vártam a kereséssel, újra ide dobott be, ugyan ez ment.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
venom8888
őstag
válasz dombi81 #8355 üzenetére
En meg mondom oszinten, csak Mp7 el megyek HC-ra, nagykepuseg nelkul mondom, 9/10 mecset en vezetem elso helyen.
Nem csinalok semmi kuldetest,csak olok, a fegyveremre kivan gyujtve minden alkatresz, magamnak osze raktam valamit, azt csa,megyek apritani. Az hogy arany legyen kurvara nem izgat, azert nem fogok szopni 1 hetig, es oletni magam,csak azert hogy, rosz szituban legyek a kuldetes miatt, pl csak gugolva,meg maszva, meg faszom tudja. Inkabb a karakterek erdekelnenek,de azok amik jol neznek ki, penzes mind. Pl van az a kukas ember Az jol nez ki,de mikor meg lattam ,hogy kb 6000ft -nyi kredit kell hozza, elengedtem.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz venom8888 #8381 üzenetére
Az aranyozáshoz a feladatok nagy része úgy is megcsinálható ha qrvára nem is azzal foglalkozol de a végén persze vállalni kell némi hátrányt a többiekkel szemben. Engem is egy darabig érdekelt az aranyozás a fene se tudja már 8 vagy 9 fegyverre van meg de az igazság hogy a multi részt sem indítottam napok óta nem hogy az aranyozást.
Persze biztos elő lesz még véve de most pihen nálam egy kicsit"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
soo277
őstag
válasz craftsman01 #8387 üzenetére
Félreértesz,én szeretem ezt a játékot,főleg Hq Dom ot,de a sok agyhalott megöli a játékélményt,meg azt hogy nem talál rendes csapatot simán keresőbe,mert mindenki elmebeteg shipmenten nyomja,az meg nem az én hibám
BT: wersoo#21211
-
Solesz84
aktív tag
válasz Csokishurka #8376 üzenetére
Nekem is vannak akadasok neha, mas jateknal viszont nincs.
-
piero86
aktív tag
Anti-Cheat rendszer várható valamikor? Mert szerintem fullon van csalóval. Guggolva megyek a fal mögött az ajtóhoz, killcamban végig rajtam a célkereszt, amint kilépek fedezékből végem. És folyamatosan ez van.
-
Csokishurka
őstag
Nem tolja rosszul, szeretnek igy loni karral
-
WaterWave
veterán
válasz Csokishurka #8392 üzenetére
kb ez a hihetetlen kategória.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Dave567
addikt
válasz piero86 #8391 üzenetére
Már közzé tették volna, hogy mennyit bannoltak....
De engem még mindig jobban idegesít a köcsög spawn, shipment-en egy undormány..
El kezdem lőni az enemyt, erre be dobja a csapattársamat, persze ő is meghal.Meg már itt is érezhetően gyengébbek a fegyverek, Mp7 tuningolva is kb 3 golyó, Mp5 úgyszintén...
-
WaterWave
veterán
válasz Dave567 #8394 üzenetére
Ha csak ez lenne a legnagyobb gond. De egy shipmentre miért lehet aktiválni az égi csapást azt valaki megmagyarázhatná...
Egyáltalán miért is kell erőltetni bele ezt.
Helikopter, az a buzi nagy Jet és a rakéták.
Vagy legalább ne ilyen formában.
Ugy spawnolsz hogy egyből meghalsz... Esélyt se ad, hogy legalább rácélozz. Nem sok értelme van.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
dudu5130
őstag
válasz Csokishurka #8392 üzenetére
De ps-sel és xbox-szal, hogyan lehet így rántani? Ez nem fér a fejembe.
-
Dave567
addikt
válasz WaterWave #8395 üzenetére
Az úgy spawnolsz az igen, undorító itt, de mondjuk shoothouson se különb ami nagyobb, mert simán volt, hogy a két betonfal közé dobott, persze be volt campelve, és ezt kétszer is.
A miért kell erőltetni, mert az lenne a cél ha normálisan meg lenne csinálva a játék, hogy kikapcsoljon kicsit, de 95%-ban csak felcsesz..
De az ilyen csapások jók, mert legalább tudod, hogy jó vagy, mert elő tudtad hívni... -
WaterWave
veterán
válasz boogie84 #8399 üzenetére
Az a baj, hogy látom, hogy nem csal, de tényleg hihetetlen kategória.
Ilyen simán el tudja lehetetleníteni a játékot és a kedvet.
Én is szép fejeseket adok, de mire megnyomom a ravaszt ez a gyerek már kétszer megölt úgy, hogy zoomolt félig. Döbbenetes.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic