Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz dombi81 #8700 üzenetére
Érezhetően lejjebb vették a cuccok minőségéből az ingyenesség rovására, de ezzel már akkor számoltam amikor ujjongott a tömeg, hogy free content jön. Jó, mondjuk a BO4-é fizetősen is szar volt, de az előtt azért quality content jott. Igazából ez a BP system kútja el a dolgot szvsz, szimplán lehessen a meccsek során pontokat farmolni, és abból kiváltani az éppen kínálatban lévő cuccost. Ilyen szempontból az Infinite Warfare rendszere volt a legjobb, mert nem érezted a BP farmolási kényszerét, hogy "úristen, mi lesz ha nem lesz meg a Tier 100", kaptad a Salvage-t, és azt a fegyver variánst hoztad ki amelyiket akartad.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
dombi81
senior tag
válasz KaitouP #8701 üzenetére
A gond az, hogy behálózták az embereket ezzel az ún. ingyenes tartalommal. Ingyenes mi? Ingyenes nagy semmi. Nem a dlc-kel volt a probléma, azok megállták a helyüket az eddigiekben is, mivel épp volt tartalom. Az a gémer pedig, aki eddig megvette a sok mindenféle skineket és egyéb haszontalanságokat, hát vegye meg ezentúl is. De ne a pályák rovására menjen, könyörgöm. Kapunk egy season passt-ingyen, nade mit tartalmaz? A Black Ops-okat én nem tekintem kuriózumnak, az első résztől eltekintve egyik sem volt az. Igen jól működött az MW sorozat, még a sokat szidott Ghosts is. Miért nem lehet azt a rendszert folytatni, mert munka lenne vele? Nyilván skineket készíteni könnyebb mint pályákat tervezni. Ezt a Rustot tegyék oda ahova való. Ebből megint csak értelmetlen hentelés lesz, nem kompetitív játék. Pálya kell a játékba, az a lelke, mindene. De nem Shipmentek meg Rust-ok. Ha nincs kedvük sem energiájuk beletenni újabbakat, másolják a régről beváltakat. Az legalább újdonságként hatna, csak ezzel ugye foglalkozni kellene. Kaptunk egy jól elkezdett valamit, eltalálták. De ha három havonta beugrik majd egy Rust, az miért is lesz jó mindenkinek?
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz KaitouP #8702 üzenetére
Azért, nem kéne túlzásokba esni. Poénkodni jó persze de ne hogy már az én hibám legyen, hogy volt időm játszani.. (félre téve minden más játékot, animézést, filmezés stb) (amiket persze te is tolsz.. Úgy mint a D3-at is de te másal töltötted a szabadidőd.) Vagy, hogy 2x XP volt, Shipment és jó arányokat lövök így gyorsabban megy. Tegnap is egyik meccsen lezz 85 killem ahol lőttem 6os arányt és majdnem meglett a nuke de elizgultam.. És persze egy AK-val voltam nem is MP5 vagy M4 stb. Azért, nagyon nem kéne komolyan gondolnod rólam ezeket a no life dolgokat mert, elég bántó. De tudod mit inkább törlöm itt a regem aztán nem is olvasom őket inkább. Csalódtam benned most. A külföldi csoporotkba twitter, reddit, face, sehol se megy ez.. Hogy magyarázkodnia kelljen valakinek.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
KaitouP
nagyúr
válasz dombi81 #8703 üzenetére
Egyetértek többé kevésbé, sajnos a közel ígéretes koncepció amivel indult a Modern Warfare reboot sajnos valóban rossz irányba halad a minőség téren - az Activision ebből persze mit sem érez, újabb eladási rekordok dőltek, újabb mikrotranzakciós rekordok is dőltek. Ez van, ez nem is igazán fog változni már. Nekem a legnagyobb problémám a BP rendszerrel van, behozták ezt a baromságot a Fartnite-al, aztán többiek is átvették, a játékost meg kényszerítik erre az eszetlen és értelmetlen grindfest-re.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Segal
veterán
válasz dombi81 #8703 üzenetére
Mert nem jár munkával mégis hülyére keresed magad vele...
Tulajdonképpen 0 a munka hisz az eddigi részekből emelik át a pályákat amihez max kell készíteni egy "HD textúrát" plusz meg alkotni pár új operátort és kész is vagy."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Rust mellett ami jon uj palya elvileg benne van valamelyik Spec Ops misszioban, mint palyaresz. Nezte esetleg valaki?
Live-Die-Respawn
-
Deck
titán
válasz stuka20 #8689 üzenetére
Az injured (néha bugos pont mint késnél ott kb minden 20.ra adott be egyet) és a 3as killek nincsenek még meg.
HC, szűk map, thermite ledob majd hagyod, hogy lemenjen az életed és nem fog vissza menni ilyenkor kell ölni. Vagy összejövünk platformtól függetlenül, csinálunk 2 csapatot és ugyanakkor elindítva a keresést egymás ellen megyünk és hagyjuk megcsinálni egymásnak.
A kést élveztem de a pajzs injured és a 3 kill halál nélkül nevetséges..PS5
-
GAbre
veterán
Vettem battlepasst.
Így kérdezném,hogy nem tudjátok a 2es seasonban is aktívak maradnak a battlepassos chalangek?
Vagy ma lejárnak azok is.Avatar
-
TommyS_27
senior tag
Vagy összejövünk platformtól függetlenül, csinálunk 2 csapatot és ugyanakkor elindítva a keresést egymás ellen megyünk és hagyjuk megcsinálni egymásnak.
ezt adnám
A kést élveztem Én is de közel sem volt olyan élvezetes mint BO4-ben
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
lowzor
veterán
Vettem egy UTP kábelt majdnem 2000Ft-ért, mert wifivel vállalhatlan volt a játék (80-130-as ping). UTP-vel is pontosan az a helyzet, mint wifivel, semmivel nem lett jobb.
Kezdem feladni ezt a játékot.[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz dombi81 #8724 üzenetére
Balatonboglár. A többi multis játékban amúgy viszonylag értelmes pingem van, csak ez baszakodik valamiért.
Érdekes, hogy a patch-ek után valamiért 1-2 napig 60-80 a pingem, aztán valamiért megőrül és folyamatosan 80-130 lesz.
Meg volt egy kb 1 hónapos időszak, amikor végig 60-80 volt. -
Solesz84
aktív tag
Nekem 25-30-as szokott lenni a pingem 80 megas nettel (UK).
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
dombi81
senior tag
Akkor megvan a rejtély oka. A frekventált városokon kívül ott nem lesz jobb neted. Sopron, Szombathely, Győr, Budapest vonalon szépen ki van építve. Siófokon nem tudom milyen lehet, talán még oda tettek bele pénzt, vagy nem. A balatoni térséget még így látatlanban is elhanyagolták.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv. Egyre jobban felb...sz a játék. Ez a shipment katasztrófa. Megállás nélkül az enemi elé tölt vissza plusz mindig van egy késés köcsög aki olyan gyorsan mozog hogy 3 an nem tudtuk lelőni. Hogy a vérbe lehet ilyen gyorsan mozogni? Azt hagyján de fejbe lőttem a parasztot és futott felém tovább.
-
Casanova*
veterán
[Az idei lehet az utolsó konzolháború] Mit szóltok ehhez?
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
dombi81
senior tag
-
Casanova*
veterán
-
craftsman01
senior tag
válasz KaitouP #8706 üzenetére
Én nem érzem , hogy kényszerítenének bármire is, egyszerűen csak játszok oszt kész, és szórakozok, itt meg sokatok úgy van ezzel a JÁTÉKKAL mintha nem is tudom minimum a fél bolygó élete múlna rajta. Nevetséges. Engem ez a csillivli lámapónilila fegyó skinezés nem izgat, meg ez a batlepass sem érdekel.Csak a game.Nekem elég lenne 2 mapp meg három fegyó oszt csókolo De tudom én hülye vagyok, mondták már
[ Szerkesztve ]
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
Deck
titán
válasz craftsman01 #8742 üzenetére
Persze, hogy nem kényszerítenek semmire.. Csak egyeseknek mindig minden IS baj..
PS5
-
BusinessGuy
őstag
válasz Casanova* #8737 üzenetére
Azt hogy remélem téved. Jó dolog a game streaming...Ha elutazom vagy melóban akarok játszani az otthoni cuccaimmal. DE az otthoni natív gaming minőséget meg se közelíti semmilyen téren. Multiplayerre pedig a lag miatt egyenesen nem való...
Addig nem érdekel amíg nem exkluzivitással akarnak gusztustalan mód rákényszeríteni mint teszi ezt a remélhetőleg üzletimodellje miatt bukásra itélt stadia... Én is streamelem a játékaim, melóban, esetleg hosszabb vonatozás közben, vagy otthon mikor a sárkány elfoglalja a tévét, tabletre... Elmondható hogy még az otthoni gigabites hálózaton keresztül is hagy kívánnivalót maga után, nemhogy neten keresztül.. És minél pörgősebb,gyorsabb reakciót kívánó játék,annál jobban nő a streaming hátránya... -
lowzor
veterán
válasz dombi81 #8735 üzenetére
Szarnak azok rá magasról.
Most tervezek majd szolgáltatót váltani, de az újtól sem várok majd sok jót.
Valami szolgáltató felöl jövő nagy késleltetés lehet nálam akkor a gond valószínűleg.
Amúgy újabb rejtély, hogy valamiért wifivel open a NAT, UTP-vel meg moderate. A port forwarding meg van csinálva.
Mondjuk ugyanolyan pocsék open-en is, szóval nincs jelentősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P50, újszerű áll., FullHd, i7 6. Gen., 16 GB DDR4 Ram, nVidia Quadro M2000 Vga
- Hitachi 120GB HDD
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Tamron SP 24-70mm f2.8 Di VC USD(Nikon F) eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest