Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1204) F-ECT$ válasza Füge007 (#1203) üzenetére


F-ECT$
titán

Már egyszer linkeltem: [link] . Legjobban a Thistlegorm-ot várom már :) Ezen belül sajnos ''egyedül'' megyek, azaz nem baráttal/barátnővel, de szerencsére ismerek jópár embert a jelentkezettek közül, szóval nem lesz gond a merülőtárs kiválasztása.

Más: annó, mikor az ABC felszerelésemet vettem, akkor 2 féle csizmából választhattam: egy puhább és egy keményebb talpúból. Ez utóbbi tűnt jó választásnak, egyrészt a kavicsos parton mászkálásra, másrészt persze az uszonyozáshoz is, mert úgy gondoltam, hogy ez jobban megfogja a lábam (ami 42-es). A választott uszonyomnak (ami leginkább ehhez hasonlít: [link]), viszont olyan a kialakítása, hogy ez a csizma csak az L-XL-es méretbe fért bele, és ez bizony eléggé megerőlteti a lábamat.
Éppen ezért szeretnék venni egy M-L méretű uszonyt, de nem igazán vagyok otthon a témában. Én ezt néztem ki magamnak: [link], de ha tudtok valami jót ajánlani (főleg saját tapasztalattal), akkor annak örülnék. Lényeg, hogy normál használatnál ne legyen megerőltető a használata, de áramlásban is lehessen vele haladni, ha arra van szükség.

Dive ever, work never.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.