Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #94950 üzenetére
Vannak igen. Aminek van értelme, az néhány tízmillió handet betol valamilyen HUD-ot megjelenítő 3th szoftverbe és elvileg a játékoshoz tartozó statisztikát megjeleníti. Hasznos, de nem életbevágó, nem helyettesíti a játék tudást/stratégia ismeretet. Kb annyira elég, hogy kvázi be tudd skatujázni a játékost, hogy LAG, rock, callingstation. Amire alacsony téten építeni lehet, az néhány leosztásból is kiderül, de ezen a szinten sok esetben tök random módon játszanak a tagok, így nem nagyon érdemes sokat taktikázni. Fel kell venni egy feszes agresszív játékot és tartani kell a ~10% körüli Flop nézést, oszt csumi. Ennél több taktikát felesleges erőltetni, mert a játékosok nagy többsége nem követ semmi taktikát.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
rizso
addikt
Ha már szerencsejáték: haverom valami netes félkarú rablóba nyomott be 150.000Ft-ot, és kivett a mázlista 1,7 milliót
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
föccer
nagyúr
1 csilliárdból 1. Félkarúzni, lottózni, kaparós sorsjegyezni csak mókából szabad. 150k-t beletolni nálam már bóven túlmutat a mókán.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #94951 üzenetére
Ő azért nem ilyen 10 centes alapon tolja, gondolom ott már hasznosabb, meg ott ilyen alap stratégiával nem lehet sokáig életben maradni gondolom
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #94956 üzenetére
Nyilván. Közepes téteken lehet értelme az ilyen statisztikáknak. Felső ligában már ismer mindenki mindenkit, meg annál profibbak, hogy ne a statisztikát játsszák, hanem az adott hand-et.
üdv, föccer
-
rizso
addikt
válasz föccer #94955 üzenetére
Nyilván. Mondtam is neki, hogy k nagy mázlija volt, és tisztában is van vele. Azt mondta, többet nem kezd el vele játszani, egyzser bejött, ennyi, itt le is áll. Marad a tippmixnél
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
föccer
nagyúr
Pöcsbe jut ilyenkor eszébe valakinek árajánlat kérőt küldeni. Vasárnap. Este.
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #94960 üzenetére
Reggel tovább küldöm a főnöknek, én nem érek rá olnap ezzel foglalkozni. Lent vagyok vidéken egy egész napos megbeszélésen.
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #94962 üzenetére
Képes rá, hiába beszél az ember
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #94963 üzenetére
Alaphangon ~2 órás történet. Nem mellesleg főnök még nem nézte át ezzel a céggel köttendő keretszerződést sem. Szóval holnap pocsék napja lesz.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #94965 üzenetére
Hát, őőő, általában azt, amit mondok neki. Szegény pár hónapja van nálunk a cégnél, még nem teljesen vette fel a ritmust. De azért lassan kikupálódik. Egyébként fő feladata az anyacéggel való kapcsolattartás, meg a zsetonért való közelharc. Operatív irányítást nem igazán csinál, az a laborvezetők feladata. A külső partnerekkel való kapcsolattartást mind a ketten csináljuk, az árajánlatokat, szerződés előkészítéseket, iletve az elemzéseket én szoktam csinálni. Plusz ugye a napi munakák az üzemekkel, partnerekkel.
Mondjuk ha jól emlékszem neked valamelyik hévégi kávézás közben nagyjából felsoroltam, hogy mit csinálok én és mit csinál a főnök a cégnél. Valami olyasmi volt rá a reakciód, hogy annál a cégnél, ahol te dolgozok, szarrá keresném magamat.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz föccer #94967 üzenetére
jelenleg nálunk PONT ugyanez van. pénteken du. még egyeztettem egy ügyben külső helyszínen, majd felhívtam a bosst, hogy én mit tennék. Azt mondta: saint, mire mennék nélküled? cuki.
nem hiába ugyanaz a fizetésünk ezek szerint. bár igazából nekem illene többet adni, ha úgy dönt, ahogy mondom a tutit (bár igy nekem kisebb a felelősségem, ofc)ja és az ex-boss rám írt ma reggel FB-on.... az is akar valamit, nagy kópé...
JanR: áhh ne is mondd... poros szegényem, de -8-ban nem viszem
de csüt már +8 lesz és autós tali....szilikon helyett mostgumiáploló bekészítve[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
föccer
nagyúr
Jo reggelt urak!
-
Spet
addikt
Reggelt a csatába menőknek.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
CoolBoy323
nagyúr
Reggelt!
-
Magnum_
nagyúr
jó reggelt. de unom ezt a hideget már
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Magnum_
nagyúr
Gorilla glass telo uvegen hajszalkarcot hogy tuntetnetek el?
JanR: a fogyasztasi versenyben Tomcsi, vagy Qru nyerne
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Óóó az áldott jó RWD... Haver is mit szídja az rwd-s kocsiját télen. Alig lehet közlekedni vele pedig tele van rakva okossággal (esp/asr stb)... Jah és vadi új téligumija van.
mod:
Kinek az autoja fogyaszt kevesebbet?
Saint TSI-je bár lehet a Fűnyírónk is pariban van vele.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tomcsi23 #94983 üzenetére
Most városban Kormival összehoztam egy 13,2-es átlagot. Az azért még Bubinak is becsületére válna.
Paszmeg a nap stroyja: Fater megy a postára, mondom add már fel a gyorshajtási csekkem is pls. Oké. Jön vissza, azt mondja azért a közleményrovatban oda írtam, hogy KBF. Mekkora troll.
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
kolléganő a reggeli megbeszélésre, amit ő visz, nem jött el és ki sem mentette magát
mekkora mázli, hogy a főnök kezeliI humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #94989 üzenetére
kösz, rendes vagy de A5 2016. csak két db hajszálkarc egymás mellett és ha van rá normális házirpaktika, akkor próbálkoznék.
amúgy úton van az üveg. de nem jött meg :/
-
Zolka75
tag
Spet ment pü
Zolka, Galaxy A5
-
Tim82
félisten
Folytassátok még, nagyon érdekfeszítő társalgás.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Spet
addikt
Az ez a topic lett volna, ha a srác nem lövi le.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Tim82
félisten
Az is nagyon érdekfeszítő volt, valóban.
A másik topikjába a topikcímre majdnem beírtam, hogy "egy szóval: siralmas", de a komolyabb trollkodást tiltja a vallásom.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest