Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #94965 üzenetére
Hát, őőő, általában azt, amit mondok neki. Szegény pár hónapja van nálunk a cégnél, még nem teljesen vette fel a ritmust. De azért lassan kikupálódik. Egyébként fő feladata az anyacéggel való kapcsolattartás, meg a zsetonért való közelharc. Operatív irányítást nem igazán csinál, az a laborvezetők feladata. A külső partnerekkel való kapcsolattartást mind a ketten csináljuk, az árajánlatokat, szerződés előkészítéseket, iletve az elemzéseket én szoktam csinálni. Plusz ugye a napi munakák az üzemekkel, partnerekkel.
Mondjuk ha jól emlékszem neked valamelyik hévégi kávézás közben nagyjából felsoroltam, hogy mit csinálok én és mit csinál a főnök a cégnél. Valami olyasmi volt rá a reakciód, hogy annál a cégnél, ahol te dolgozok, szarrá keresném magamat.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest