Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz macilaci78 #58652 üzenetére
A Durex szavideje 4 év
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
tomcsi23
veterán
Skacok, már a HERE is fotózgatja az utcaképet? Zasszony látott ilyen kék kamerás kocsit az utcában.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Melack
veterán
Ez vajon jó lehet?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
sketchifun
senior tag
Valaki, aki netközelben van, legyen szíves segíteni.
Lassú a mobilnet. HAn mennyibe fáj egy laptop hdd? 160-250 gb, használt.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Qru
MODERÁTOR
-
bandus
veterán
válasz sketchifun #58674 üzenetére
4-6k
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fehérvári úton ne villamosozzatok, karamboloztunk, most jönnek még csak a rendőrök. :S
Live-Die-Respawn
-
Magnum_
nagyúr
Boszormenyi-alkotas-moszkva-margit krt siman jarhato. 5p alatt ertem at.
Vaci ut gaz
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
Nem megy ez az allaskereses nekem... ujabb (mult heti, amit irtam, hogy borualmas volt) interju utani elutasitas...
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
zsolti72837
addikt
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Tim82
félisten
bitpork, Te biztosan tudod: mi az in-game magyarázata annak, hogy Three-Dog helyett valami nagyon béna rádiós van a Fallout 4-ben? (Mert azt tudom amúgy, hogy a szinkronszínész valami melóütközés miatt nem szerződött le a Fallout 4-re.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mondjuk ezen ment a háton pörgés!
Bethesda nemes eccerűséggel aszonta h "Three-Dog would need one hell of a transmitter to broadcast from the Capital Wasteland to Boston." In-game okról nem hallottamDe szerintem -és ez nagyon privát vélemény, abból kiindulva hogy mi van az F4ben- egyszerűen túlságosan megváltoztatták a frecsájz e darabját: ez már csak a világ keretét tekintve fallout. A 3 és 4 között papíron csak 10 év van, és szerintem az volt a cél hogy eltolják a teljes történetet a kazuárok felé(pl a nem működő VATS meg hasonlók), plusz amennyi nagy város van amerikában, az elkövetkező 100 évre megvan a játékhelyszínek sora, aminek mindig egyedinek kell lennie, mert csak az ottani piac az elsődleges.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tim82
félisten
válasz bitpork #58689 üzenetére
Csak mert eredetileg úgy volt, hogy a 4-ben is lesz Three-Dog. De igazuk van amúgy a rádióval.
Mondjuk ez a Sim City-jellegű városépítgetés nem tudom, minek kellett bele. Az viszont példás, hogy teljesen játszható egy 2,5 GHz-es Core 2 Quad/GT440 kombón, igaz, a 3 szintjére visszabutított grafikával. De akkor is, semmi szaggatás, FPS zuhanás, szépen, folyamatosan fut.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Nekem teccik a simelés Ha már nincs benne normális VATS akkor ez legyen! ÉS nagyon f@sza kis bázisokat lehet létrehozni. Viszont megmagyarázhatatlan módon a telepített bázisok happiness dropja megjelenik akármit csinálok Csak akkor megy fel, ha ott vagyok közöttük. De akkor ugye nem mén a felderítés meg a missönök
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tim82
félisten
-
-
Mercutio_
félisten
Premier outlet BF kuponok jövő hétvégére.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
medvekutya
aktív tag
válasz zsolti72837 #58685 üzenetére
szereztük....odaadták
konzol ügyileg mind okés, 360 a legjobb talán, Ace ne alugyáááá
-
Ace owner
addikt
válasz medvekutya #58697 üzenetére
Itt vagyok és figyelek Gondolkozok ám a 30k-s 360-on de inkább reseller céllal venném meg.
Galaxy Fold 4
-
7
addikt
válasz bitpork #58689 üzenetére
"De szerintem -és ez nagyon privát vélemény, abból kiindulva hogy mi van az F4ben- egyszerűen túlságosan megváltoztatták a frecsájz e darabját: ez már csak a világ keretét tekintve fallout."
Nekem ez már a F3 esetében nagyon hangsúlyosan érződött. Sőt, a Tacticsnél is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest