Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Reggelt urak!
Bent vagyok a banyaba, par ora mulva vegzek. Ha valaki hasonlo cipoben jar, akkor egy delelotti kv-ra szivesen osszecsuszhatnank. Egesz ejszakara akadt 2,5 ora alvas, az is a kocsi elso ulesen..
Idv, foccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #51452 üzenetére
Hosszu, kiralykek jargany, exkluziv soforrel?
Ha ma is melozik, akkor felolem okes a dolog, csak jelentkezzen be. Esetleg mas nem csatlakozna?
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Tim82
félisten
föccer: ha Nyugatinál vagy, kicsivel 9 óra után ütközhetünk egy kávéra.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
föccer
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz föccer #51455 üzenetére
Igen, azon a telefonszámon.
9-kor találkozom valakivel a Westend Nyugati felé eső, földszinti bejáratánál (vesz tőlem valamit), utána.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
föccer
nagyúr
Okés, megpróbálok oda érni, de szerintem 1/4 körül leszek ott. Miről ismerlek meg?
Én egy tök átlag gyerek vagyok, sötét kék teniszing, világosbarna nadrág, rövid barna haj.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz bandus #51448 üzenetére
Paksketőnél ott vagyunk, a nagy kivitelezőcégeknek megvan a saját technológusuk, valamint a nagy betonüzem hálozatoknak is. 10-15 ilyen technológus dolgozik az országban, mint én, és minden állás foglalt. Akkora nevem nincs a szakmámban, hogy "kitúrjak" bárhonnan, bárkit is.
Szakmán belül nem tudok váltani, csak akkor ha más munkakört (a jelenlegi munkakörhöz képest alacsonyabb "fokú"-t) töltenék be. Visszalépni meg nem nagyon szeretnék. A poén az, hogy valószínűleg ott jobban keresnék. :-/
üdv, föccer
-
Tim82
félisten
válasz föccer #51457 üzenetére
195 magasság, szemüveg vagy napszemüveg, fekete póló és fekete egypántos hátizsák, fehér alapon "kockás" halásznadrág, szandál, kecskeszakáll-borosta-nagyon rövid haj.
[ Szerkesztve ]
-
-
Eastman
addikt
Konkrétan 5 leánybúcsú csapat bulizott ott az éjjel.
Ez a második alkalom, hogy egyedül lesétáltam csocsózni / sörözni. 10/10 volt az este. Előtte utoljára '97-ben Amszterdamban csocsóztam feszes combú húszéves lányokkal. ...akik közben itattak. Aranyosak ahogy "bebszcsiznak" mind.
Az egy sörből három lett, aztán okosan meg is álltam azon a határon. Legközelebb rászervezhetünk, nagyon sok szépszemű lány jár oda. Nagyon sok! Dréher 450.-.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Tim82
félisten
Holnap 18 óra körül, Móricz vagy környéke? Előbb nem érnék szerintem oda és ha jól emlékszem, a XI. kerületben laksz most.
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #51468 üzenetére
Nincs azzal semmi gond, csak az a furcsa, hogy ezzel a tudassal ennyire kevesen birnak itthun. Es annak ellenere ennyire alulfizetett.
Btw voltam allasinterjun. A berigenyemet boven a mostani fizum alatt jeloltem meg (for obvious reasons) es arra azt mondtak, hogy a bugyet az alatt van, ettol fuggetlenul erdekel-e, ha esetlegesen kisebb ajanlatot tesznek, ha pozitic a dontesuk. Mondtam, hogy persze, most a valtas lehetosege a legfontosabb nekem, it's not about the money. Legfeljebb egy evig megint szarabbul fogok keresni (ha felvesznek), de szerencsere megvan minden, neha egy cipo meg oltony azert beleferne. Pont. Ennyi.
Szar minden itthon egyebkent.I humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
válasz föccer #51469 üzenetére
Igazán nincs mit.
Ja igen, közben megvan a rajzfilm, amiből vannak azok a kis idétlen figurák. Gru 1-2. (Angol cím: Despicable Me.)
[ Szerkesztve ]
-
ph2012
senior tag
Most csináltattunk parkettacsiszolást. Ha valakinek egy jó parkettásra van szüksége akkor:
ZSÁR LAJOS: 06 30 356 1792
Tudom ajánlani. Jó áron és nagyon lelkiismeretesen dolgozik. Laminált padlót is csinál.
-
MurdR
veterán
Persze, egyszer nem vagyok bent a nyugatinál és mindenki oda megy kávézni.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
válasz Magnum_ #51470 üzenetére
Az orszag merete nagyban meghatarozza a piaci igenyeket. Pl egy Romania v Lengyelorszag meretben tuti konnyebb lenne neki. Nekem is van IBM szerverekhez kapcsolodo vizsgam, kevesebb mint tiz ember csinalta meg az orszagbol es megsem er semmit. Ilyen a muzsikusok elete
Ha meg lesz az uj melo bountuk egy sert az egeszsegedre!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
ph2012
senior tag
A Skype ezzel a kezdőoldallal indul és nem tudok továbbmenni: [link].
Kétszer is letöltöttem és újraindítottam (Windows 8.1-et) de nem múlik el a letöltés figyelmeztetés.
Mi lehet a baj?
Köszi! -
bandus
veterán
válasz Magnum_ #51470 üzenetére
Mit ertesz a joval alatt? En nem tudom, hogy kevesebbert valtanek-e, valszeg nem, inkabb lenyelnem a sok bekat. Mondjuk amikor legutobb kellett osszeget megjelolnom, akkor kb. hulyenek nezett a hr-es, dehat basszus, ok kerestek meg engem, en jol erzem magam most a munkahelyen, meg kell fizetni, hogy elmenjek mashova. Mondjuk nem is egyszeru lelepni innen, objektivan vizsgalva a dolgokat itt azert tul vagyok fizetve...
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
bandus
veterán
Reggeltet, nekem kell ide eloszor bekoszonni??! Vegre teljes vonalon jar a hev es ilyen koran meg csak keves szigetlako mereszkedik ra fel. Kivancsi vagyok meddig lesz igy es mikor mondja be az unalmast ismet az alagut a batyin..
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Magnum_
nagyúr
Good morgenzen.
I humbly and respectfully decline™
-
Melack
veterán
Zen!
http://gyogyitoszamok.hu/ - számot mindenkinek!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Tim82
félisten
-
Bár az utolsó mondatok -a felette leírtak tükrében- sok embernek okozhatnak álmatlan éjszakákat...mondjuk legalább őszinte.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
válasz bitpork #51492 üzenetére
Na most megyek vissza aludni:
"Kérésed: Györkis Dániel szeressen belém
A Grabovoj féle gyógyítószám: 5090879500"Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Melack
veterán
Huhh, ez a hirdetés fáj
-
Ace owner
addikt
Integess Saint itt vagyok a gonosz bankod elott
Galaxy Fold 4
-
Melack
veterán
Bankszámla szempontjából melyik a jó bank most? Tudom, anno kérdeztem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na Tim82-vel este 6kor tolok egy meetinget a Móricz-on. Valakinek még pendrive esetleg ugyanitt?
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest