Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
-
válasz CoolBoy323 #50404 üzenetére
Azért az az öccá szám picit vicces.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Magnum_
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #50407 üzenetére
Jaja, 5"-ban instant get lenne.
Saint : Arra vigyázz, hogy több verzió van és csak az egyik jó nálunk is, az eladók pedig hajlamosabb a keresettebb típusnak feltüntetni amit árulnak...
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Magnum_
nagyúr
BT headset kell, flnek kényelmes, nem agybadugós feeling, az se baj, ha van kis fülreakasztós része. max5k lenne a tuti (nem nekem kell)
van tippetek, fiuk? Nokiával kell kifogástalanul műküdnie.
-
Magnum_
nagyúr
Morgenzen. Hulla vagyok. Ti is?
-
MurdR
veterán
Reggelt.
Most egy kicsit jobb idő volt éjszaka, 26fokra lement a levegő a lakásban. Végre nem úgy ébredtem hogy folyt rólam a vízMacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Tim82
félisten
Hajnalban a gereblyéző-kukáthúzó-káromkodó közmunkások ébresztettek (csúnyán behallatszottak - gondolom, most jutott el odáig a FőKert, hogy el kéne takaríttatni a vihar miatt leszakadt több méteres faágakat), most meg mintha valaki felállított volna egy mobil fafeldolgozó üzemet az ablak alá.
Szabadságom második napja van, jaaay!
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #50426 üzenetére
A nyaralás a jelenlegi helyzet szerint pár strandolás lesz Budapesten. (Csajomnak nincs kedve Bükfürdőhöz, nekem meg sokkal lényegesebb a "kivel"-faktor a "hol"-nál. )
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
geogabcsi
tag
Sziasztok,
Egyelőre még csak a jófogásra tettem fel, akit érdekel, jöhet PÜ vagy bármilyen elérhetőség, hátha valakit érdekelnek a következő termékeim: Google LG Nexus 4 E960 16GB független és Mykronoz Zewatch 2 fekete -
Melack
veterán
Merc: PHotós topikban van olyan user, aki mobillal fotóz, és van neki mobilos tartója, nem tudod?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mercutio_
félisten
A hol és kivel tekintetében is hasonló a hozzáállásunk, annyi, hogy ilyen melegben a hol az víz mellett legyen.
Melack : Én nem ismerek ilyet, de egy kérdést megér.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
MurdR
veterán
Na megrendeltem az én kis drágámnak a kerítést meg a zártszelvényeket, elvileg egy órán belül ki is hozzák
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Tim82
félisten
-
-
B-L-A-C-K
titán
Saint_: Te jobban benne vagy az órákban mint én, ehhez mit szólsz?
-
*Ropi*
félisten
válasz macilaci78 #50438 üzenetére
Ööö... Nem értek hozzá: megnézem este, lefotózzam közelről? Miért kérdezed, nem jól lőttük be az árát?
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
macilaci78
nagyúr
válasz *Ropi* #50442 üzenetére
Ez egy komolyabb érdeklődőnek lehet inkább fontos. (Én csak segítő kérdésnek szántam.)
A laminált fogácslap a hót-halál egyszerű bútorlap, dió színnel. Ennek az élére szoktak ABS élzárást tenni.
A furnéros lap belseje lehet több minden is (ugyanúgy forgácslap, rétegelt lemez, MDF, lécbetét), de kívül a lapjára egy vékony (kb 0,6 mm) falap van ragasztva igazi (vékonyra szeletelt) diófából és ez a furnér van felület-kezelve (csiszolva, lakkozva). Ennek a rendszernek az élére 2-3 mm vastag tömör fa élt szoktak ragasztani. (Jelen esetben diófából praktikusan...)Az utóbbi a nagyobb értékű, kb 40% felárat jelent és arra igaz a diófa borítás. Az előbbi inkább dió dekoros, vagy diófa hatású.
Az ár nyilván töredéke az újénak, viszont nagyon kicsi a valószínűsége, hogy valakinek pont ekkora kiosztás kellene.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
*Ropi*
félisten
válasz macilaci78 #50443 üzenetére
Köszönöm, a tulaja szerint a 2. verzió: ahhoz mérten reális az ára szerinted?
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
macilaci78
nagyúr
válasz *Ropi* #50444 üzenetére
Használt termék, a piac dönti el, nem én.
Lehetne mutatni Vaterán, jófogáson, erre-arra olcsóbban ilyeneket, de akár antik darabokat is.
Ha meguntad árulni, dobd fel vaterára 50k-ért 1 hónapra 1k licitlépcsővel. Amennyit adnak érte, annyit ér és kész.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wtf?
Live-Die-Respawn
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Lexus, Toyota topik
- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Threadripper X3D-vel?
- További aktív témák...
Állásajánlatok