Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Napot! Egy kis szamtekboltosok memoarjai reggelire, és mindjárt jobb a reggel
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
föccer
nagyúr
válasz Melack #51201 üzenetére
Reggelt!
Mi az, hogy nem vagyok egy kis ideig és letermeltek ~100 hszt.
Ezt a pofátlanságot.
Kedvenc haverunk megint megint katív volt az edrink topikból. Szerencsére a kollégák itt voltak, én este kidőltem, mint a fa. Elég húzós nap volt, fél 10 volt, hogy hazaértem.
üdv föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
DeFranco
nagyúr
skin-cap sampont használ itt valaki?
-
Melack
veterán
válasz föccer #51202 üzenetére
Csak 100 körül? Nyári pangás van, tavasszal egy hétvége volt 500 hsz.
Az a kis pöcs nem tud leállni. Tenyleg jó lenne tudni, hogy ki ő a való életben. Pedig párszor már meghívtam Érdre...
DeF: Azt posztoltad FB-n?
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Melack #51204 üzenetére
De ez 1 délután volt bakker.
(nem, nem tanultam meg gépelni, de most notiról vagyok, nem mobilról. )
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Mercutio_
félisten
válasz MrSealRD #51200 üzenetére
50k körül van most valami bestbuy dualsim ami nem noname, 5", és jobb mint a ZTE V5?
föccer :1/2 10? Piha!
Melack : Az ilyenekről mindig Jay & Silent Bob strikes back jelent ugrik be.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MrSealRD
veterán
válasz Mercutio_ #51210 üzenetére
Amit Melack mond az érdekes lehet. Android vonalon nem jut eszembe semmi értelmes... Nem szívesen ajánlok akármit is, mert minden tele van blőd hibákkal. Még 200K-s prémiumban is... a különbség annyit, hogy ott talán gyorsabban reagálnak. A lentebb mész árban ott meg a normál upgrade sem jár már és élsz együtt a bug(ok)-al... A kérdés mindig az, hogy miben kötsz kompromisszumot még...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Tim82
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #51211 üzenetére
Azt elfelejtettem, hogy droid kellene, nem lesz mostanában időm egy új rendszert és annak
hülyeségeitsajátosságait kiismerni.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
oriic
HÁZIGAZDA
1000 Ft a 8gigás pendrive, tessék csak tessék.
Live-Die-Respawn
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #51193 üzenetére
brö, nem sajnálod meg ezt a furijankót? [link]
nem tudom vállalsz-e ilyet maszekban, inkább nem írtam oda a neved.
-
Tim82
félisten
Nekem ma csipogott, úgyhogy egyet vennék is, ilyen oprendszertelepítős pendrive-nak tökéletes lesz.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akkor eddig:
-Tim82 - 1db
Live-Die-Respawn
-
DeFranco
nagyúr
@Mercutio_: én nem utasítanám el a tücsökbicskád vételárát. csak mondom. vagy nem kell, adjam másnak?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #51236 üzenetére
Amennyi ideje szenvedtek már ezzel...
Most komolyan, intézzem a logisztikai részt kettőtök között?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Melack
veterán
És ömlik a kurva eső, persze munkaidő vége előtt pár perccel kezdi....
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #51242 üzenetére
És még leírja, hogy infó rendszermérnök, mintha a gyengeáram ismerete sokat jelentene egy erősáramú erősen gyakorlati és sokváltozós probléma esetén aztán a további hsz-ei... huhú... szívpapát
Sörözés, ehh 2 hete nem tudjuk összehozni volt évfolyamtársakkal, szerintem 20.-a után egy nyárzáró lesz belőle.
Melack :Naná, hogy pont most nincs nálam esernyő, és naná, hogy most vettem objektívet
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest