Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #102351 üzenetére
Hahaha.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #102353 üzenetére
Hiszem ha látom. Illetve jelen esetben érzem. Délben.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #102355 üzenetére
Bizonyitek a jovonek: mar itt vagyok
-
Tim82
félisten
válasz CoolBoy323 #102356 üzenetére
Ezt a hozzászólást bárhonnan írhattad.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
-
GabN73
addikt
Ciril betűk tanulására valakinek van jó ötlete?
Magamtól, autodidakta módon, ebook, sima könyv jöhet. -
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #102362 üzenetére
Jöhet
Tomaaasz
A játékban eltöltött küzel 1600 óra után a suka blyat és a cyka blyatig jutottam. Illetve a rush b idinahui-ig. -
gzbotii
nagyúr
válasz GabN73 #102361 üzenetére
Amikor voltunk Transznisztriaban, előtte megtanultam pár szót autodidakta módon, meg olvasni.
A betűk egy részét meg ismertem meg régebbrol, amikor Görögországban dolgoztam (jópár hasonlít).
Igazából olvasni nem nehéz megtanulni - annyira.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Spet
addikt
Ujjabb het, ujjabb reggelek.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Tim82
félisten
válasz CoolBoy323 #102360 üzenetére
Ezt IS bemondásra kellene, hogy elhiggyük?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
na, urak: meg kellene oldanom egy router és egy pc wireless kapcsolatát. másfél szobás panel, persze a két eszköz a két átellenes ponton, de telefonnal tesztelve átdzsalik a petró a lakáson, sok lakás nincs, tehát nagy csatorna-összeveszésekre nem kell számítani.
a router egy tp-link 841n. milyen eszközt válasszak a pc-be? dongle vagy inkább piciexpressz kártya? mire figyeljek?
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz DeFranco #102374 üzenetére
ez nekem kiválóan teljesít.
majdnem hasonló paraméterekkel rendelkezö helyen
Én első körben ezzel probálkoznék. Csunya,de jó. -
macilaci78
nagyúr
Van egy ilyenem és egy ilyenem is használaton kívül.
Mindkettővel elégedett voltam, az antennásnak nagyobb a nyeresége.Ha tehettem volna, PCI-ost vettem volna, hogy ne az USB sávszélt egye, ne a procit terhelje. Ha PCI-os, akkor külső antenna a jobb vétel végett.
Ha kisgyerek, akkor a 725N, mert azt nem töri le.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Melack
veterán
Gabesz137-en kívül jó mobilszervizest tudtok javasolni?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
macilaci78
nagyúr
Takarítónőt ajánljatok!
Boráros tértől 5 percre van a lakás, 100-120 m2, 85 éves nagymama tulajjal.
A takarításon felül a takarítással töltött idő alatt társalkodónői feladatkör betöltése is feladat lenne...Porszívózás, felmosás, alkalomszerűen függönymosás, ablakpucolás. A rendszeres takarítás heti, a nagy takarítás évi 3-4 alkalom.
Referencia hasznos lenne.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
Én mostanában ilyesmiben gondolkodom: [link]
A PCI-e alapból jobb választás amúgy, ha meg tudod oldani, hogy ne árnyékolja le a gépház az antennákat (pl. a hagyományos botantenna helyett drauttal hosszabbított, talpas antennákat szerzel hozzá).
-
rizso
addikt
válasz Magnum_ #102380 üzenetére
This are funi
Def: egy ilyenem van most hasznalaton kivul, ha kell.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #102389 üzenetére
ha már Jetta.. tegnap volt egy rövid minitali, gzboti is részt vett.
mivel szomszédok vagyunk.ja, Téged tuti érdekel és értékeled: ma szereztem egy új raklapot. Du. lefestem fehérre, megy az erkélyre virágtartónak.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #102390 üzenetére
Itt is pihen egy vagy 4 hónapja. Kolléga mentette ki magának, hogy majd jó lesz valamire.
Én már unom kerülgetni, leviszem a pincébe.Olyan kicsi az erkélyünk, jobban mondva olyan elcseszett arányokkal rendelkezik, hogy nem sokat kell gondolkozzam a berendezésén.
Pedig ötletem nekem is lenne!Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #102378 üzenetére
Egyébként miért nem teheted meg a PCI-os WLAN kártyát?
*
Más téma: a mai nap napitufa-díjasa az az eladó, aki hirdet valamit, ráírok, privátban számot cserélünk és megbeszéljük a mai napot, hogy egyeztetünk és nyélbeütjük az üzletet. Aztán ma nem lehet elérni telefonon (egy kicsengés után foglalt), itthon este megnézve még reggel archiválta a hirdetést. Valószínűleg egyszerűbbnek ítélte, hogy call blocker-re tegye a számomat, mintsem megírja, hogy "bocs, paraszt, de eladtam másnak"."You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
föccer
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #102382 üzenetére
Tudok ilyet, de csak 2 hetet van itthon 1 hónapban a másik kettőben ezt csinálja bécsben osztrák tulajnál.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple MacBook Air M1 (2020) 13.3 256 GB (8 GB RAM
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest