Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
Új hozzászólás Aktív témák
-
sketchifun
senior tag
válasz CoolBoy323 #101945 üzenetére
Tudom, hogy nem optimális, de mivel a célok sem kicsik, illetve eleve hátrányból indulunk, kénytelenek vagyunk talicskán hazatolni a pénzt.
Nálunk, egyikünknél sem adott az, hogy anyu/apu/család/rokonok egy komoly összeggel segítsenek lakást vásárolni. Úgyhogy most kell, amíg bír az ember, dolgozni.
Nagyjából ugyan annyit dolgozunk időrendben, ő 1 órával később indul, és egyszerre érünk haza.
Az a véleményem, hogy akarni kell, mindig, kitartóan, és meghozza az eredményét.
Ennek az egésznek úgy álltam neki, hogy volt egy darab vésőgépem, meg egy flexem, két csavarhúzó meg két fogó. Mostanra 4-en vagyunk, teljes felszereléssel.
És persze, sok a munka. Rövid pályafutásom alatt(másfél év) rengetegszer hallottam, hogy én csak a pénzt teszem zsebre, meg jaj ez mitől ilyen drága. Hát attól, hogy minden tegnapra kell, meg attól, hogy ha egy munkaterületen eltöltök 8 órát, az valójában lényegesen több. Reggel pakolom a szerszámokat, felvonulok teljes csapattal a város bármely pontjára. Délután levonulok. Este elektronikus építési naplót írok, telefonon veszekszek a gépésszel, a riasztóssal, a redőnyössel, a kőművessel, másik 3 emberrel alkudozok a vállalási árról, elosztót tervezek, munkát tervezek, anyagköltséget tervezek, anyagrendelést adok le, könyvelőhöz rohangálok...
Szerk: a fusit egy kávé/sör mellet megbeszéljük.
[ Szerkesztve ]
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
gzbotii
nagyúr
válasz CoolBoy323 #101950 üzenetére
Vicces, hogy volt egy 20 éves Corsam, tip-top állapotban volt (korához képest mindenképp), két évig nagyvároson, soha semmi baja nem lett.
Megvettem a Golfot, egy év alatt 6x húztak meg, vagy nyitottak rá az ajtót..When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #101950 üzenetére
Ezert kotottem kieg.cascot parkolasi serulesekre :-(
I humbly and respectfully decline™
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz sketchifun #101951 üzenetére
Legkozelebb biztonsagtechnikat is vallald el nyugodtan, megoldom neked
-
föccer
nagyúr
Korrekt hozzáállás vezetői pozícióban. Piros pont. Jöhet hozzánk könyvelőnek.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
gzbotii
nagyúr
válasz CoolBoy323 #101956 üzenetére
Majd ha muszàly
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #101958 üzenetére
Hát jah. De induljunk ki az ismert információkból.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
bandus
veterán
válasz CoolBoy323 #101930 üzenetére
szoktal te futni? most jovok a budai hegyekbol, ahol toltunk 2 es fel orat, 21:00 indulassal es mindent fogok tudni, csak aludni nem, felporget inkabb mint h lefaraszt.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
gzbotii
nagyúr
Nagy dilemmák: rövid vagy hosszúnadrág?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
föccer
nagyúr
válasz Melack #101964 üzenetére
18 fok van most. 10 fokkal kevesebb mint tegnap ilyenkor. Ha delutanra elall az eso es kisut a nap akkor izzadni fogunk mint a lovak.
-
macilaci78
nagyúr
válasz bandus #101960 üzenetére
Nem értek hozzá, de gondolom, nem úgy működik, hogy futsz 2,5 órát, majd zuhany és fél óra múlva csicsika...
Nekem és Páromnak is vannak olyanok, hogy egyszerűen nem jön álom a szemünkre. Rendszerint a stressz az oka, valamilyen téma foglalkoztat, akár munkahelyi nehézség, akár családtag, vagy közeli barát.Rövid nadrágban jöttem, bonnie kalap... Esőkabát alá megizzadok, az esernyőt ilyen szélben nem akartam kínozni, de jót röhögtem azokon, akik két kézzel kapaszkodtak belé... Inkább betettem egy kis törölközőt és egy váltás pólót.
Ilyen szeles esőben öv alatt mindenképp megázol.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MrSealRD
veterán
válasz macilaci78 #101967 üzenetére
Mikor futottál te 2,5 órát utoljára?
Pont a stressz ellen és az agy kikapcsolása miatt jó a futás vagy más aktív mozgás...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
macilaci78
nagyúr
válasz MrSealRD #101968 üzenetére
Úgy kezdtem, hogy nem értek hozzá. Amúgy szerintem soha, és ezzel nem is vagyok egyedül.
Elfogadom, hogy a futás, vagy más tevékenység kikapcsolja az embert, eltereli a gondolatait. Nekem azzal van bajom, ha ezek visszatérnek, amikor van ráérő időm. Valamelyik este például zuhanyzás közben jutott eszembe munkával kapcsolatban valami, úgyhogy utána az ágyban fekve egyből meg is írtam az e-mailt, hogy ne foglalkoztasson tovább, hagyjon aludni.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
werszomjas
addikt
Miért bilincselnek le egy Amperat az elektromos autóknak fenntartott parkolóhelyen?
üdv
-
nagyúr
válasz werszomjas #101974 üzenetére
Zold rendszamos volt?
-
Spet
addikt
-
tomcsi23
veterán
Töltés ment?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"A nyilvános töltőknél a parkolás ingyenes, de csak a töltés idejére engedélyezett. Ha az autó feltöltődött, akkor el kell onnan állni."
Ha töltött és úgy volt lebilincselve, akkor az már érdekesebb dolog.
Live-Die-Respawn
-
werszomjas
addikt
Ahha ezt nem tudtam, zöld rsz volt, de nem töltött, akkor azért a bilincs, thx kell az infó mire jön a model 3 nehogy így járjak
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Erdei88
veterán
válasz werszomjas #101979 üzenetére
Teljesen logikus volt lebilincselni, nehogy már elálljon onnan, hogy mások is használhassák
-
Erdei88
veterán
válasz macilaci78 #101982 üzenetére
Feltételezzük, hogy hősünk ártatlan
-
tomcsi23
veterán
válasz macilaci78 #101989 üzenetére
Nem kell azt túlvariálni. YTalert.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
CoolBoy323
nagyúr
Akksis flex elado
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Soybex
őstag
válasz CoolBoy323 #101992 üzenetére
Monalisa már nem csak festményeken gyilkol
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
gzbotii
nagyúr
válasz CoolBoy323 #101992 üzenetére
Azért...elgondolkodtató, hogy ekkora IQval reneldkezo embereknek gyereke van...
-
JanR
addikt
válasz macilaci78 #101999 üzenetére
Igazad van, beszélgetni, ülni a padon és fotózkodni jártam be
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest