Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Tomaaasz #131237 üzenetére
Igen, én is ezt a sztorit hallottam.
Ez viszont patthelyzet, míg klíma pedig kellene mindenképp, tényleg használhatatlan az a vonal nyáron.Nem tudom már kinek volt az a retard ötlete, hogy felújítás legyen klíma nélkül és ne új kocsik, de megérdemelne egy kis hűvöst. Vagyis épp egy kis sütögetést a föld alatt, heh.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Tomaaasz #114298 üzenetére
Nekem még jó darabig nem, bőven elég a tudása (IPS panellel, 16 GB RAM-mal, SSD-vel). Új akku mondjuk kellene bele, a jelenlegi 38% után lemerülést jelez, valószínűleg cellahiba.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
válasz Tomaaasz #106605 üzenetére
Már ma is káosz volt, ismerős a köki-ferenciek tere távot 50 perc alatt tette meg így inkább visszafordult.
Tartok tőle, hogy hétfőtől az újpest-lehel szakasz se lesz jobb.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
válasz Tomaaasz #106605 üzenetére
Nemtom, én tökre örülök, hogy a lakóhelyemmel egy kerületen belül van a (13 munkanap erejéig) jelenlegi és az utána következő munkahelyem is.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
gzbotii
nagyúr
-
Melack
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- World of Tanks - MMO
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Robotporszívók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Horgász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok