Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Lehet kapsz még +10 szintet, de az UVHM ingyenes. UVHM-ben meg hozzád igazodnak az ellenfelek,szóval 50-es szinten is ugyanúgy játszható. 10 szint persze 10 extra skill pont is, de én nem érzem olyan fene nagy szükségét annak a 10 pontnak sem Athena-nál, sem Jack-nél.
Az ingyenes UVHM persze jó dolog, de ki tudja, hogy ha mondjuk az XBox-osok nem kapják meg idő előtt egy hiba miatt az UVHM-et ingyen, vajon akkor is ingyenes lett volna-e mindnekinek? A másik meg, hogy sokat érek az UVHM-mel, ha nincs a játékban endgame...nincsenek normális raid boss-ok, nincsenek respawnoló, farmolható boss-ok. Azért még egyszer nem pörgetem ki a játékot, hogy utána ne is használjam a karaktert, mert nincs mit csinálni.
Amúgy a tegnapi 4-5 órás játék alatt automatában nekem vagy 3-4 legendary is volt. Mondjuk én már előtte is láttam automatában vagy 10 narancsot. Nukem meg lehet garantált drop a léngszórós fickótól UVHM-ben. A Holodome-ban is feltűnik (nah jah, effektíve ő az egyetlen visszatérő boss, na meg egy Felicity verzió, aki SEMMIT nem dob, de tényleg, szó szerint semmit, még lőszert vagy pénzt sem, ilyet még nem is láttam) és ott is dobott nekem egy újabb Nukem-et.
Szerk: Engem a leginkább az zavar, hogy úgy érzem valami nagyon nincs rendben a fejekkel arrafelé. Az, hogy a boss-ok nem respawn-olnak, egy teljesen érthetetlen döntés számunkra a készítők részéről (technikailag megoldható ez nem lehet gond). Egyszerűen egy olyan játéknál mint a Borderlands, ennek nincs, nem lehet semmi értelme. Aztán amikor bejelentették ezt a Holodome-ot, akkor a legtöbben úgy spekuláltak, hogy na biztos azért nincsenek respwawn-oló ellenfelek, mert ezt a DLC-t így akarják eladni a népnek. Kapunk majd arénákat, jönnek vissza a boss-ok, kapunk fasza harcokat lehet farmolni stb. Erre ehelyett még az Undrdome szintű valamit sem kaptunk...helyette kaptunk még egy nagy pofont az arcunkba.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Fogyjunk le!
- Linux kezdőknek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 256/8GB 2024
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- bontott működő alkatrészek
- Byski Áramláskijelző.
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest