Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz ollie #994 üzenetére

Lehet kapsz még +10 szintet, de az UVHM ingyenes. UVHM-ben meg hozzád igazodnak az ellenfelek,szóval 50-es szinten is ugyanúgy játszható. 10 szint persze 10 extra skill pont is, de én nem érzem olyan fene nagy szükségét annak a 10 pontnak sem Athena-nál, sem Jack-nél.

Az ingyenes UVHM persze jó dolog, de ki tudja, hogy ha mondjuk az XBox-osok nem kapják meg idő előtt egy hiba miatt az UVHM-et ingyen, vajon akkor is ingyenes lett volna-e mindnekinek? A másik meg, hogy sokat érek az UVHM-mel, ha nincs a játékban endgame...nincsenek normális raid boss-ok, nincsenek respawnoló, farmolható boss-ok. Azért még egyszer nem pörgetem ki a játékot, hogy utána ne is használjam a karaktert, mert nincs mit csinálni.

Amúgy a tegnapi 4-5 órás játék alatt automatában nekem vagy 3-4 legendary is volt. Mondjuk én már előtte is láttam automatában vagy 10 narancsot. Nukem meg lehet garantált drop a léngszórós fickótól UVHM-ben. A Holodome-ban is feltűnik (nah jah, effektíve ő az egyetlen visszatérő boss, na meg egy Felicity verzió, aki SEMMIT nem dob, de tényleg, szó szerint semmit, még lőszert vagy pénzt sem, ilyet még nem is láttam) és ott is dobott nekem egy újabb Nukem-et.

Szerk: Engem a leginkább az zavar, hogy úgy érzem valami nagyon nincs rendben a fejekkel arrafelé. Az, hogy a boss-ok nem respawn-olnak, egy teljesen érthetetlen döntés számunkra a készítők részéről (technikailag megoldható ez nem lehet gond). Egyszerűen egy olyan játéknál mint a Borderlands, ennek nincs, nem lehet semmi értelme. Aztán amikor bejelentették ezt a Holodome-ot, akkor a legtöbben úgy spekuláltak, hogy na biztos azért nincsenek respwawn-oló ellenfelek, mert ezt a DLC-t így akarják eladni a népnek. Kapunk majd arénákat, jönnek vissza a boss-ok, kapunk fasza harcokat lehet farmolni stb. Erre ehelyett még az Undrdome szintű valamit sem kaptunk...helyette kaptunk még egy nagy pofont az arcunkba.

Új hozzászólás Aktív témák