Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz gbors #435 üzenetére

Há nemtom, szerintem a második résznek már volt egy tisztességes sztorija. Nem vaskos, nem remekmű, nem egy Bioshock vagy egy Metal Gear Solid, de korrekt volt. Az elsőnek nem volt tényleg semmi. A BL2 végét sem tartom gáznak. Szépen feldobták maguknak a labdát a sok Vault-tal, ezt a nyomfonalat fogják erősíteni a pre-sequel végével (már láttam :DD ) Amúgy igazad van, a Borderlands játékokban mindig is a karakterek meg a dumák voltak frenetikusak, nem a sztori.

LnB: Jack itt még John, az alacsony rangú programozó, akit a Hyperion cég elnöke a Helios állomásra küldött, mint valamiféle megfigyelőt. Persze Jack a felszín alatt nagyon ügyködik a hatalomátvételért, odahívja a játék 4 karakterét, át akarja venni az irányítást a Helios felett, plusz keresi a Vault-ot. A Pre-sequelben az fog kiderülni, hogy hogyan jött össze neki a hatalomátvétel, plusz hogy lett egy alapvetően szarkasztikus faszfej, de nem eredendően gonosz karakterből egy igazi gigaszarkasztikus gigafaszfej zsarnokká, akit csak imádni lehet. Ha hinni lehet a kritikáknak, ezt az utóbbi, nagyon klisészagú (pseudo)átalakulást sikerült tisztességesen abszolválni az íróknak.

Jack nem lesz játszható karakter, maximum egy olyan testőre (body double volt asszem a nevük, nem clone), aki(ke)t a BL2-ben is ki kellett nyírnunk. Magyarul úgy néz ki meg olyan mint Jack, de mégsem Jack. :)

(persze az időrendet ezek kicsit szétbasszák, mert kérdés, hogy hogyan volt ekkoriban Jack-nek erre egyáltalán pénze, kapacitása meg lehetősége. Arról nem is beszélve, hogy mondjuk Clappy képes használni Krieg képességét, vagy Salvador képességét, amit elvileg nem is ismerhetne, lévén ekkoriban Krieg még nem is létezett, Salvador meg azok alapján amit tudunk, nem találkozott még Clap-Trap-pel. Nyilván ez egy Borderlands játék, szal ilyesmiken nem akadunk fennt, csak megjegyeztem)

• .LnB

titán

válasz gbors #435 üzenetére

Miért lenne gyenge a BL2 vége? Szerintem király a Warrior megjelenése. Mint bossfight úgy gyenge, de történetileg szerintem korrekt.
    Most ebbe, hogy lesz benne Jack? Hogy fogjuk látni a "trónra" jutását? Mert említettétek itt, hogy később játszható karakter is lesz?

Új hozzászólás Aktív témák