-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie #290 üzenetére
Hát, most ezen mit kellene megmagyarázni? Szerinte sokkal jobb így a játék és pont. Említi is a CoD-ot a Titanfall-al szemben, és utóbbinál sem igényel magyarázatot, hogy a vertikalitás hozzáad a játékélményhez, mert egyszerűen "több".
vzarmo: Tuti lesz egy UVHM-es csomag, amiben már hozzánk lesznek igazítva a szintek. Kizártnak tartom, hogy 50-es szintnél megálljon a móka, miközben mindkét eddigi játéknál minimum 61-es szintet tudtál elérni. Alacsonyabb szinteken szerintem meg nem gáz, hogy nincs igazított szintezés. Azért megvan annak is a varázsa, amikor belefutsz táposabb mob-okba, és úgy kipicsáznak, hogy sírva húzol vissza felszerelést meg XP-t gyűjteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 21.1.0 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged