Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz gbors #882 üzenetére

Nem volt azért teljesen a semmiből érkező a cliffie. Ez a Guardian (?) akármi már akkor is tiszteletét tette a Helios-on, amikor először összefutottunk Zarpedonnal. Mondjuk az igaz, hogy nem tudni ott miért jelent meg, és később miért nem, miért hagyta ki a teljes BL2-es eseményeket, és miért pont most tűnt fel. De a Pre-sequel narratívájában azért nem volt teljesen váratlan (a Jack féle kvartett is ugyebár több guardiannal összefutott, érdekes, hogy a pre-sequel végén jelen lévő 3 vault hunter szintén harcolt az őrzőkkel, és az a 6 vault hunter akik viszont nem, még a helyszínen sincsenek, pedig nem kellett volna feltétlen megszólalniuk, vagyis nyugodtan "odarajzolhatták" volna őket a háttérbe a szinkronszínészek alkalmazása nélkül is).

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy jó volt, de szerintem kicsit túlzol. Én pl. végig vártam, hogy később is megjelenik, pont az lepett meg, hogy a múltbeli események során végül nem találkoztunk már vele, végül csak a jelenben, a kivégzéses jelenetnél.

És egyetértek ollie-val, ez war is coming-os a cliffie lehet sok másik játékba beillett volna, de a Borderlands szériába pont, hogy nem. Semmi nem utalt semmiféle háborúra, arra meg végképp nem, hogy pont egy Guardian jelenti mindezt be. Egyáltalán miféle háborúra gondol? Kik az ellenséges felek? És most ő kinek is az oldalán áll és miért? Rengeteg a kérdőjel, pont azért, mert mindent kinéztem volna a szériából, csak azt nem, hogy "háborús vizekre" fog terelődni a sztoriszál, ez nem egy ME vagy Halo játék.

Nyilván a fentiekből adódik, hogy ez most vagy egy nagy blöff, vagy valami nagyon komoly kezdete lehet. Amit ha szarul hoznak be, akkor komolyat lehet vele bukni. Még BL szinten is. Szóval nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezután merre tovább, illetve, hogy a Tales from Borderlands-ben ebből megjelenik-e valami egyáltalán majd.

• ollie

MODERÁTOR

válasz gbors #882 üzenetére

Nem tudom, de én egy ilyen "war is coming" típusú szöveget nem vártam. Én mondjuk kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. Ami érdekes, hogy a legtöbbet az első résszel játszottam, a másodikkal kb a harmadával kevesebbet, de most épp a Pre-Sequel hozott megint lázba, így lehet, hogy a másodikat is újra előveszem (ott pl. totálisan kihagytam az összes DLC-t, pedig mind megvettem).

Új hozzászólás Aktív témák