- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Kuponok....
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie #1350 üzenetére
Nálam is TOP3-as, de az élen ott egy PayDay2 ~1100 órával.
Illetve valahol az előtt van még egy World of Tanks ? órával 22k+ csatával.
-
Edem05
őstag
válasz
BomiBoogie #1350 üzenetére
Oda se neki, majd a BL3 kárpótol.
-
válasz
BomiBoogie #1346 üzenetére
Nagyon úgy fest.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie #1346 üzenetére
Nem volt egy nagy durranás a TPS. Megvettem, elkezdtem, 57 percem van benne. Ennyire volt érdekfeszítő a 2 után.
-
válasz
BomiBoogie #1343 üzenetére
Könnyen lehet. Én elkezdtem egy solo PT-t vagy fél éve, és még mindig nem értem a végére. Sztem a kettessel többet játszottam azóta.
-
Fortian
tag
válasz
BomiBoogie #1343 üzenetére
Nekem nem volt gondom vele fél évvel ezelőtt.Igaz nagyobb szinten. Jelenleg nincs időm ezért nincs is feltelepítve, de néha vissza-visszanézek. A többi rendszeresebb fórumozó gyakrabban játszik. Kis türelemmel össze tudod rántani őket
-
válasz
BomiBoogie #1205 üzenetére
A 2-t inkább. Olcsóbb is és sokkal több tartalom van benne, na meg tényleg van sok utalás a Pre-Sequelben.
-
válasz
BomiBoogie #771 üzenetére
Akkor holnap délután már meg lehet venni 3K-ért ezek szerint
-
sss
őstag
válasz
BomiBoogie #761 üzenetére
A bl1-et csak évekkel a megjelenése után vettem meg.
TheProb: jaja ezt néztem, ennyiért egész baráti.
-
dioka7
senior tag
válasz
BomiBoogie #765 üzenetére
Elsőre nem is értettem, hogy most akkor 3db kupont akar 8k-ért eladni, vagy mi?
Aztán leesett......
Gratula neki... -
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie #763 üzenetére
Jó, mert képben van a gyerek.
-
Erdei88
veterán
válasz
BomiBoogie #735 üzenetére
A 970-re van állítva, de próbáltam a cpu-n is
-
TheProb
veterán
válasz
BomiBoogie #735 üzenetére
Első sorban 1 bika nvidia kártya.
Nekem laposban GTX760-al nagyon szépen megy FHD,minden maxon és physx mediumon. Egyedül a raid bossnál kaptam low fps-t, mikor 4en hegesztetettük a fejét
-
brumi1024
veterán
válasz
BomiBoogie #609 üzenetére
Én így a pályákon a rejtett(ebb) ládáknak látom egyre kevesebb értelmét, ha összejön egy normálisabb gear akkor már "tudom", hogy ládából úgy sem találok jelentősen jobbat, hiába feljődtem azóta pár szintet. Az egynél még coopban rohantunk mindig a meglátott ládákhoz, hogy "Ezaz, loot!", de ez valahogy elveszett számomra a 2/PS-ből. Pedig milyen élmény volt, ha trükközve eljutottunk valami titkos ládához, és kaptuk a jobbnál jobb fegyvereket. Meg is lepődtem, amikor nyáron újra végigmentem az 1-es sztoriján és a kihagyott dlc-ken (egyik sem volt meg), hogy itt lehet találni is jó cuccokat, nem kell farmolni.
Mondjuk a másik oldalt is értem, ne teremjen minden bokorban egy legendary fegyver, de egy végigjátszás során azért jó lenne találkozni 1-2-vel. A lunescence fegyverekről nem is tudnék semmit, ha egyszer véletlenül nem botlottam volna bele egybe, de azóta semmi, pedig azok csak lilák voltak.
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie #543 üzenetére
én Igen. A BL2-es rohanásom után ùgy döntöttem, hogy szépen nyugodtan fogom ezt végigjátszani.
-
válasz
BomiBoogie #518 üzenetére
Megértelek ! Ha benézel az ebay- topikba láthatod tegnap mit szívtam egy eladóval mire visszakaptam a pénzem és nem lett kód . Viszont a másik meg egyből küldte nem volt huzavona ! Ez nem rábeszélés akar lenni csak megosztom proés kontra
-
válasz
BomiBoogie #507 üzenetére
Ebay-en már meg lehet venni 5800 Ft-ért az EU-s steam giftet . Én is onnan vettem ! Ma kaptam meg sajna az email-t így majd csak munka után tudom elkezdeni telepíteni .
-
djculture
félisten
válasz
BomiBoogie #509 üzenetére
Az újdonság varázsa a call of duty is évről évre ugyanaz egyre drágábban. Ez ilyen 5 ezernél tübbet nem ér felmelegitett rész. Mondjuk legrosszabb még mindig a vhs szintű videó az elején, tiszta illuzió romboló azt senki nenézze végig. Amúgy 1 évig adnak ki hozzá tartalomat nem? Nem hsizem hogy ez mellett bárki is 1 évig kitartana
-
djculture
félisten
válasz
BomiBoogie #507 üzenetére
Okos döntés nem egy nagy szám a játék, ujramelegeitve ugyanaz pár plusz megoldással. Egy csomó textúra is ugyanaz.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #458 üzenetére
meg a tenyt, hogy a BL2 alapsztorija csak a megagyazas volt a fosztorinak, avagy a BADSS CRATER ES A ROBBANASOK ES A ROBOSZAURUSZ REX ES A LOOT EXPLOSION!!!44!NEGY! EPIC GITARSZOLO!
btw, van olyan, aki csak december korul tervezi h elkezdi jatszani?
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #441 üzenetére
És lenne hozzá külön Season Pass is .
-
Tom5
addikt
válasz
BomiBoogie #430 üzenetére
Reménykedtem, hogy a több magos processzorok világában megoldják, hogy egy magocska számolja az arcomba robbanó üvegdarabokat.
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie #415 üzenetére
Ne is mond, én se veszek minden nap játékot. De most úgy rákattantam, hogy ezt megvettem
Ha beleteszek 50-60órát akkor már jól jártam
(#417) TESCO-Zsömle Nekem nem jelenik meg a kép.
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie #412 üzenetére
Én azt hittem te nagy fan vagy.
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie #410 üzenetére
Te nem vetted meg a Pre-Sequel-t?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie #405 üzenetére
Erről nem, de amit az Alien-el csináltak, meg amit évek óta úgy általában csinál a média a CoD-okkal, az bőven elég, hogy hiteles információforrásból fizetett hirdetéssé degradálják magukat.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie #403 üzenetére
Az oké, na de 'Alajos' nem egy casual játékos, hanem egy játékokkal foglalkozó oldal tesztelője! Az a hivatása ,hogy játékokkal játsszon és leírja amit tapasztal. És milyen alapon sok a 25 óra egy embernek, aki aztán CoD multiba betol 1000 órát?
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #400 üzenetére
Most akkor csak 4 dlc jön vagy a season pass minden későbbi dlc-t tartalmaz?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #389 üzenetére
hullamzo drop, unalmassa valo es neha fura -mi bejarhato es mi nem- palyadesign, hullamzoan erdekfeszito mellekkuldetesek, fura tortenetmeseles, nagyon hullamzo nehezsegi szint, 25 ora a raid boss letolasaig.
igazabol semmi olyan, ami eddig nem volt jellemzo a jatekra (vagy a DLCkre, a BL1 knoxx arsenal dlcjet pl hagytam is a fenebe mert annyira orulten nehez volt singleben par dolog amit az ures amde hatalmas palyak tettek fogyaszthatatlanna), de ugy nez ki a reviewerek egy resze beleunt a dologba.
2009 ota eltellt par ev, plusz a BL2hoz folyamatosan jottek a kiegeszitok es par a reviewekben latott problema mar ott is hatvanyozottan elojott. gondolom most untak meg a dolgot.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie #389 üzenetére
Én nem tudom, hogy átvezetőtől mennyire lehet ezt elvárni, ha már egyszer az előzménye és a folytatása is megvan...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #255 üzenetére
en is ezen agyalok.
borderlands 1 remek volt, kettot par hete vettem meg. singleben toltam mindkettot, story miatt, viszont a BL2ben most vagyok kb 36os szinten, DLCk monster szintjei meg 30-32 kozott... kb semmi xpt nem kapok, kihivas nincs, kiveve par total ecseszett ellenfelnek, nameg a harmadik koros "50es badassok jonnek" korokben. csinaltam rendesen mellekkuldeteseket, kb vegig ez a hullamzas volt jatekon keresztul, ami hosszu tavon idegesito volt.
BL1ben Mordekaial, BL2ben Zeroval mentem, mindket esetben sniper speccel.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie #370 üzenetére
Nem. Ezért minek.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie #366 üzenetére
Ma Igen... Most néztem €-ba steamen. De Nem adok érte 9ezret. Remélem lesz olcsóbban. Vagy várok winter sale-ig
-
Amartus
senior tag
válasz
BomiBoogie #347 üzenetére
A pre-sequel-ben is lesz aranyláda? Vagy ezek milyen kódok?
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie #326 üzenetére
Egyszer mindenki felnő
-
válasz
BomiBoogie #310 üzenetére
így van, egészen addig, amíg ez egy másodlagos mutató, amit kontroll jelleggel használ az ember.
300FT / óra alatt már jellemzően elégedett szoktam lenni a "megtérüléssel" - a BL2-ben valahol 35-nél tartok -
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie #301 üzenetére
Ha ki sem próbáltad, hogy tudod? Ez kicsit nonszensz, még smiley-val együtt is. A Bl2 karaktereinek egy rakás skillje használhatatlan, ha ilyen szempontból a pre-sequel jobban átgondoltabb/kiegyensúlyozottab, máris több tér van a karakterfejlesztés számára.
Az NPC-kre meg nem ragálnak a karaktereink, ennyi játék után ezt illett volna észrevenned. Az utolsó 1-2 Headhunter DLC-ben próbálgatták ezt, ott voltak feladattól/helyzettől függően különböző szövegei a játékos karaktereknek. De az alapjátékban meg a kiegészítők nagy részében ilyennek se híre se hamva. Többet beszélnek, mint a BL1 játékos karakterei, de ez mind valamilyen harci helyzettől függő (esetleg tétlenségből, rare drop-ból, skill tree nézegetésből eredő) szövegelés: Badass enemy, critical, badass kill, out of ammo, grenade stb. Ha tényleg igaz, hogy a pre-sequelben megjegyzéseket fognak fűzni a missziókhoz, történésekhez, lesz valamennyi interakció az NPC-kkel, akkor az máris jóval több, mint ami a BL2-ben volt.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Kb. 20 Ft/óránál járok.
-
.LnB
titán
válasz
102órát tettem eddig a BL2-be. És kb 2700ft-ba került + most a maradék HH DLC volt vagy +1000 huf. Én sem panaszkodom
-
válasz
BomiBoogie #301 üzenetére
ismételném magam: én lesz**om, hogy DLC-e vagy sem. nehezen tudom elképzelni, hogy ebbe ne süllyesszek bele legalább 60-70 óra minőségi, élvezetes játékot (az 1-ben 100-120 volt, a 2-ben 400+), akkor meg minden további nélkül kifizetem érte a teljes árat. nem sok játékkal találkoztam az elmúlt években, ahol 150 FT / óra szinten mozgott a fajlagos ár
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie #303 üzenetére
Még jó, hogy azzal a class-al akarom kezdeni a játékot. Picitcikicsak, hogy nem ismertem fel
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie #290 üzenetére
Hát, most ezen mit kellene megmagyarázni? Szerinte sokkal jobb így a játék és pont. Említi is a CoD-ot a Titanfall-al szemben, és utóbbinál sem igényel magyarázatot, hogy a vertikalitás hozzáad a játékélményhez, mert egyszerűen "több".
vzarmo: Tuti lesz egy UVHM-es csomag, amiben már hozzánk lesznek igazítva a szintek. Kizártnak tartom, hogy 50-es szintnél megálljon a móka, miközben mindkét eddigi játéknál minimum 61-es szintet tudtál elérni. Alacsonyabb szinteken szerintem meg nem gáz, hogy nincs igazított szintezés. Azért megvan annak is a varázsa, amikor belefutsz táposabb mob-okba, és úgy kipicsáznak, hogy sírva húzol vissza felszerelést meg XP-t gyűjteni.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie #284 üzenetére
Félreérted a hozzászólásomat. Ha te Athena-val, Nisha-val etc. vagy és csapatszintű Clappy képesség lesz aktív, akkor te is látod mikor jár le a mikrobi action skill-je. Ez az a sárga sáv, amiről beszéltem. Ha 4 Claptrapnak egyszerre lesz aktív 4 csapatszintű action skillje, akkor egyszerű matek alapján 4 sárga sávot kellene látnod. Pontosabban 3+1, a sajátod asszem nem teljesen ugyanolyan sáv jelzi. Felteszem nem így lesz megoldva a dolog, mert ennyi sárga sáv a képernyő közepén meglehetősen zavaró lenne, nem?
-
vitaro
senior tag
válasz
BomiBoogie #263 üzenetére
Van olyan skillje, hogy magára vonja az ellenség figyelmét, a dash segítségével meg egy pillantás alatt ott van bárkinek az arcában. A képességei között úgy tűnik nagyon jó összhang van, nekem biztos ő lesz a fő karakterem. Vagy a Jack hasonmás, ha addigra megjelenik.
.LnB: 50
-
válasz
BomiBoogie #257 üzenetére
én az 1-ben először Mordecai-jal játszottam, és igen, Bloodwingnek olyan óriási hozzáadott értéke nem volt. viszont a 2-ben a Mechro Deathtrapje állat jó lett, némi gyakorlás után kifejezetten megszerettem. remélhetőleg Wilhelm drónjai is ezt az utat fogják követni
@[Prolixus]: Athena nekem is a nagy kövér kérdőjel. egyrészt nagyon nehéz úgy belőni a pajzs damage-ét úgy, hogy jól kiegyensúlyozott legyen az összes szinten, másrészt a megfelelő kihasználása elég komoly váltást tűnik igényelni a játékstílusban, ami aztán vagy tetszik, vagy nem.
függően a játék hosszától, egyelőre Athena második karakterként esélyes, de ugye lesz karakter DLC is, úgyhogy ki tudja? -
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie #263 üzenetére
Pont ezért érzem Athena action skill-jét sokkal inkább kérdőjelesnek, mint Wilhelm-ét.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie #261 üzenetére
Attól függ a sebzése, mennyit sebzést kap a pajzs, amíg Athena kezében van. Magyarul akkor van a maxonm ha teljesen a skill time végén dobod el.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie #257 üzenetére
A defenzív drón csak jó helyen lehet gyakorlatilag. A támadó drónnál persze felmerülnek ilyen kétségek, de 2-ből 1 mint mondtam tuti jó helyen lesz. Plusz a drónoknak csak a jelenléte is ad extrákat Wilhelmnek, függetlenül a pozíciójuktól.
A többi karival kapcsolatban szerintem még komolyabbak a kérdőjelek. Clappy ugyebár maga a randomitás, Nishánál nagyon kérdéses, hogy ez az autoaim dolog boss-ok ellen mennyire lesz elcseszett, Athena pajzsa meg nekem eddig teljesen olyannak tűnik, hogy csak sok óra játék után lehet majd megmondani, mennyire működik is jól ez a képesség, mennyire lehet jól használni. Wilhelm képessége meg ugyebár passzív gyakorlatilag. Szóval jah, én továbbra is tartom, hogy LÁTATLANBAN Wilhelm-mel lehet a legkevésbé mellényulni solo-ban.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie #255 üzenetére
Há most így látatlanban ezt nem lehet megmondani, különben is ez mindig valamennyire egyénfüggő is. Amúgy látatlanban szerintem Wilhelm tűnik a legkiegyensúlyozottabbnak.
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #248 üzenetére
VaultHunter.EXE
"VaultHunter.EXEwill analyze the situation, determine which Vault Hunter would do the best job, and then load an ACTION PACKAGE allowing Claptrap to fight in that manner for a short period of time. It also gives you Full Health and Heatlh Regeneration. VaultHunter.EXE is still in beta and its definition of "Vault Hunter" is questionable at best.Warning: VaultHunter.EXE is currently classified as malware. Your allies may be affected."
Cooldown: 40 seconds
Regenerates 2.5% of your Max Health/ sec.Unlockable Action Package:
Torgue Fiesta: Whoops! Drop a large amount of grenade that damage enemies and friendlies.
Unlock by: I Am Rubber, You Are Glue
Pirate Ship Mode: Turn in to an AWESOME PIRATE SHIP! With CANNONS!
Unlock by: Livin’ Near the Edge
Clap-in-the-Box: Digistruct a giant bomb that hurts everything around it when it explodes.
Unlock by: Kick Him While He’s Down
Gun Wizard: you and your allies gain drastically increased fire rate and reload speed.
Unlock by: You’re … GOING TO LOVE ME!!
One Shot Wonder: Every shot empties all bullet from your clip.
Unlock by: Tripleclocked
Laser Inferno: Shoots lasers in all directions at nearby enemies.
Unlock by: Rainbow coolantegyébként Athéna skilljei között van egy olyan, hogy csökkenti a friendly fire mértékét. ennek mennyi értelme lesz vajon? tekintve, hogy csak dualban illetve bizonyos esetekben volt ff, nem értem miért kellene rá 5 pontot pakolni.
illetve az is fura, hogy (érthető módon) sehol se látok slag damage-t. kíváncsi leszek, így mennyire lesz horror a játék nehezebb szinteken.(#247) gbors azt értem én, hogy szimpatikus lett, de ez akkor is kevés szerintem. azért hoztam fel a Jack barátnője dolgot, mert kb ennyi köze van az egész sztorihoz de ez sem szerves része a történetnek. magán a főszálon elő se jön. ha nem lépünk le lynchwood-ba nem tudunk meg róla semmit... vagy ha már ennyire beleerőltették a dolgot, legalább ezt a cowboy-os b*zulást hagyták volna el.
szörnyű, hogy így óra előtt mennyire ráérek ilyeneken agyalni.
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie #248 üzenetére
Az számomra is egy nagy káosz. Nem tudom, hogy jól értem e, de számomra olyan mint valami szerencsejáték. És random dolgokat sorsol action skill-nek. De aztán lehet valamit félreértettem.
-
TheProb
veterán
válasz
BomiBoogie #213 üzenetére
én 6k-ért vettem itt apródon, sztem ennél olcsóbb nem igen lesz megjelenésig. (legalábbis remélem
)
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie #232 üzenetére
Hát azzal a fity-fasz DLC-vel nem sokat veszít senki szerintem. Amúgy az összes NVidia-s kód nem előrendelői, erre figyeljetek. A kulcsos oldalakon is írják, hogy kóddal lehet nem járnak együtt az előrendelői DLC-k, szóval szerintem nem külön van hirdetve a kuponos meg a nem kuponos kód.
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #227 üzenetére
azért kérdeztem, hogy van valami "kulcsszó", mivel azt írta, hogy sokan árulnak. ezzel szemben nekem kettőt dobott ki. az egyiket jegelték, a másik pedig keresett.
-
djculture
félisten
válasz
BomiBoogie #213 üzenetére
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie #211 üzenetére
Season Pass szokott lenni aprós eladóknál? Vagy azt nem szoktak úgy árulni?
-
djculture
félisten
válasz
BomiBoogie #209 üzenetére
Az totál hülyeség lenne ugy tekitve hogy akkor jelenik meg eleve..
-
djculture
félisten
válasz
BomiBoogie #205 üzenetére
Nem kell, hogy vége szakadjon az őrületnek! Barangolj tovább a Borderlands: The Pre-Sequel elképesztő világában a Character & Season Pass jóvoltából, amely további karakterekkel, kihívásokkal és küldetésekkel színesíti a játékot! A Season Pass megvásárlása esetén mind a négy bővítménycsomag a tiéd lehet három áráért. A Season Pass-tartalmak 2015 októberétől lesznek kaphatók.
Steam-en érdekes kiírás. Most azt jelenti hogy akinek nincs sp az 1 év múlva tudja megvenni a dlc-ket vagy sp tartalmak eleve addig nem jönnek?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie #161 üzenetére
Nem új ajtó, ott volt az már régen is, csak DLC nélkül nem engedett be.
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie #161 üzenetére
Na most már "megvan" a játék. Nem akartam vele várni mert még meggondoltam volna magam
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BomiBoogie #157 üzenetére
Helyesbítés: A Slaughter Dome egy darabka, amit kivágtak az alap pályából.
Egy olyan darabka, ami mellett volt 3 másik hasonló, amit meg nem...
.LnB: Ezek azok az arénák, ahol 5 küldetésben küldetésenként 3 hullámban (vagy fordítva) kell aprítani különféle ellenfeleket és ennyi.
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie #157 üzenetére
Akkor majd tudok nélküle nyugodtan aludni ugye? És majd nem az lesz itt a topikba az, hogy "búúú elenbének nincs is meg az a DLC.."
-
.LnB
titán
válasz
BomiBoogie #154 üzenetére
Miezmár...
Múltkor megtudtam ugye, hogy a BL2 Goty-ban nincs benne minden. Akkor azt hittem a SP-al minden elérhető. Erre kiderül, hogy azzal sem. :/
Egyébként nekem nem azzal a pár forinttal van bajom. Nekem nem kell lemez, nem tudok vele mit kezdeni. Pedig akkor csak az marad. Jó lenne tudni, hogy mi is ez a Shock Drop Slaughter Pit DLC. Akkor nem agyalnék rajta, hogy "mi van ha jó és nekem nem lesz meg"
(#155) TESCO-Zsömle Akkor szerintem hagy vesszen az a DLC
Sajna BL2 indulásánál nem voltam még aktív BL player. Nemrég vettem a Goty-t. Azért is nyomom én még
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie #149 üzenetére
Én itt aprón csak 7k-ért látok, de az is jelegve van.
gbors: Ez az ajánlat hol van?
-
Fortian
tag
válasz
BomiBoogie #143 üzenetére
Érdekeln engem is
Köszi
-
dioka7
senior tag
válasz
Én is megkaphatom a privid?
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Nekem is, nekem is!
AMúgy 7-ért teljesen korrekt a kód. Annyiért le is csapnék rá.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Egyet ide is.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie #114 üzenetére
Hát szerintem nem nagyon, de eddig kb. nincs olyan vertikális lövölde ( mondjuk sok vertikális lövölde sincs), ahol ez jól működne. Titanfall-ban a bot-ok nagyon bénák (persze egy multis játéknál nem is kell a jó AI), de ahogy néztem mostanában rengeteg Destiny-s videót, ott sincs kihasználva a tér függőleges irányban. Az ellenfelek ott is alig mozognak vertikálisan. Ez alapvetően nem is akkora baj, csak akkor a nehézséget jól optimalizálják. Ne legyen az, hogy a magas ugrások, meg miegymás miatt nagyon könnyen el lehet kerülni a lövedékeket meg az ellenfeleket, így sétagalopp lesz a játék.
-
vitaro
senior tag
válasz
BomiBoogie #116 üzenetére
Nem visszaveri, hanem elnyeli őket, akár az elemental sebzéssel együtt is, ha teszel pontot a megfelelő képességre. Aztán mehet vissza minden a feladónak. A phaselock-hoz hasonlóan újraélesztésre is ki lehet gyúrni, hozzá vágod a fetrengő haverodhoz és mindjárt jobban lesz.
-
Amartus
senior tag
válasz
BomiBoogie #110 üzenetére
Persze, kínai, ócco :-)
-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie #111 üzenetére
A butt slam szerintem is amolyan parasztvakítós feature, nem hiszem, hogy érdemben használnák majd a játékosok. A sokkal inkább nagyobb változás a jetpack-low gravity kombó, megtámogatva a felfelé is nyílt pályákkal = komoly vertikalitás.
A helyszínekkel én úgy vagyok, hogy nem is várom el, hogy olyan változatosak legyenek, minta Bl2-ben. A Bl1-ben ilyesmi gyakorlatilag nem is létezett, mégis el voltunk a játékkal azért, szóval akkor itt sem lenne szabad ennek akkora gondot jelentenie. Ha a külső-belső helyszíneket ügyesen váltogatják a pályákon, aztán valamennyire el lehet "maszkolni" az egyhangúságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest