- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #1347 üzenetére
Na, mostanában láttam pár embert, tegnap este 2 db egész nyitott játék volt a listában!
Nekem a BL2 a legtöbbet játszott játékom 230 órával (én is csodálkozom rajta), de ez a PS kicsit üresnek tűnik (lvl 10).
Persze, jók a szóviccek meg a karakterek, csak valahogy a világ kicsit egysíkúbb.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Sziasztok,
tudom, hogy nagy "late vagyok to the party", de lehetséges, hogy egy online meccset sem találok a Browserben?Illetve hozzám sem csatlakoznak.
Igaz, hogy csak lvl 7 vagyok, de mindig akciós a játék stb.
Igen, lehetne hálózati gond is, de a korábbi BL-eknél sem volt ilyen gondom.
Szóval ennyire nem játszik már senki?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Mit gondoltok, egy olyannak, aki még nem ismeri a Borderlands-szériát mélységében, melyik játékot lenne jobb megmutatni local coop céljából?
A 2-t vagy a Pre-Sequelt?
Gondolok itt arra, hogy a PS sztorija mennyire élvezhető, ha pl. nem ismered a 2-t?
(A 2-t ismerem, játékmenetben, sztoriban is, a PS-t viszont egyáltalán nem, ezért a kérdés, az nyújt-e többet, viccesebb, esetleg kevésbé vicces stb.)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
jozefgucci1 #770 üzenetére
Délelőtt még 6k volt.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #764 üzenetére
Lehet, hogy mi nem vagyunk képben.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Apróról:
Borderlands 3 steam kupon
2014-10-21 17:50
Ár: 8 000 Ft
Eladnám ajándékba kapott Borderlands 3 nevű steam kuponom! -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Na, aludtatok valamit?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
jozefgucci1 #517 üzenetére
Igen, én is láttam arrafele, de ott előreutalni nem nagyon akarok...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én úgy döntöttem, a mai pár órás játékért nem fizetek ki ennyi pénzt. Legalább 5k alá menjen le.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #455 üzenetére
Lilith egy egész kisvárost elrepít (!!!epic). Angel lelepleződik, letargia, nagy terv a Control Core Angelhez. Angel meghal, Roland meghal, Lilith rabszolga. Vault kinyit, boss fight, vége.
KIhagytad a végén az átbaszást, mert ugye csomó Vault van még...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Borderlands: The Pre-Sequel has the makings of a pretty great Borderlands game. There are plenty of enemies begging to have their faces shot. The environments on Elpis are stunning neon spectacles, there are plenty of new guns that are bundles of violent joy to use (including lasers!), and the new characters are well-rounded. The Pre-Sequel is missing just a bit of soul, but it has plenty of heart--hearts exploded by laser rifles.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Egy Steam-értékelés:
My initial impression of the Pre-Sequel was that it was simply a venture back into familiar and often exhausted territory with somehwhat limited innovation or creative inpu---[kzzht]
THIS REVIEW HAS TOO MANY BIG WORDS! BOOOOOORING!
PROS:
LOW GRAVITY AERIAL COMBAT - INSERT YOUR OWN GUITAR SOLO SOUNDTRACK! [MEEDLYMEEDLEMEEDLYMOWWWWWWWW!]
BUTT SLAMS - YOU'RE GONNA HAVE TROUBLE WALKING TOMORROW!
LASERS - PEW PEW PEW PEW!!!
CRYO WEAPONS - POLAR VORTEX 2.0! BETTER THAN SLAG!
GRINDER - TURN JUNK GUNS INTO AWESOMESAUCE!
COMPELLING STORY - I LAUGHED SO HARD I POOPED A LITTLE!
CO-OP ROCKS! - PLAY WITH YOUR BROS OR PLAY WITH YOUR HOES!
NEW VAULT HUNTERS & SKILLS! - JUST TRY TO GET BORED!
CHALLENGING ENEMIES AND BOSES - THINK AND PLAN WHILE YOU RUN AND GUN!CONS:
IF YOU DIDN'T LIKE BORDERLANDS 1 OR 2 QUESTS, YOU'RE GONNA HAVE A BAD TIME!
MISTER TORGUE IS *NOT* A PLAYABLE CHARACTER! (YET!)
SOME MISSIONS MIGHT SEEM REPETITIVE!
SOME MISSIONS MIGHT SEEM REPETITIVE!
NOT ENOUGH EXPLOSIONS!!!SUMMARY:
A BIZILLION MORE NEW GUNS + NEW SETTING + NEW CHARACTERS = 8.4/10IF MISTER TORGUE WAS A PLAYABLE CHARACTER = EXPLOOOOOOSIONNNNS/10
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
While 2K Australia were able to replicate certain parts of what made the Borderlands series fun, the frequent bugs, dull script, short campaign and repetitive world design will leave fans disappointed. It doesn’t help that the only playable character that changes the dynamic of how comical the story can become is Claptrap, with the rest of the cast giving a stale performance and resonating no personality.
Tisztességes iparosmunka, kb. ilyesmire is számítottam.
Mondjuk, ha nem lesz max. 5k, akkor én kihagyom az indulást, amennyiért most kapható, abból 3-4 szórakoztató játékot lehet venni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #404 üzenetére
Az IGN nem is ír rosszat erről egyébként.
The Pre-Sequel is really generous with loot, too, so you’ll have plenty of opportunities to shape your character in interesting ways.
Na, hátha jobb lesz a loot...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #402 üzenetére
Casual játékosnak simán sok a 25 óra.
(#401) vzarmo
Biztos lesz vmi trükk, pl., hogy a preorder DLC nem lesz benne stb. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
proci985 #397 üzenetére
Az önmagában, hogy nem különbözik az előzőtől, tény, de nem is ez volt a cél, hanem ugye az, hogy egy átvezető részt készítsenek, ahogy Zsömi is írta.
Ebből kifolyólag a kritikai rész érthető, de attól még a mi véleményünket nem befolyásolja.A rövidség meg... pont jó lesz majd, úgyis jön a 4 DLC.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #369 üzenetére
Mármint, hogy ezért ugyanannyi az ár? Nem értem.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Borderlands: The Pre-Sequel SHiFT codes:
Xbox 360: KKK3J-T66J3-FZH3X-KFJJ3-JSF6R
PlayStation 3: KKK3J-T66R6-HTF5T-SBKJ3-JSFRJ
PC/Mac/Linux: KKK3J-T66R5-BXC3T-JBJJ3-JSF9T -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #313 üzenetére
Reméljük, érzékelhető lesz a változás.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #300 üzenetére
Nem tudom, fizetnek-e neki, azért engem nem győzött meg.
Új játéknak érződik? Annak biztosan, aki még nem játszott az előzővel.
A karakterek reagálnak a környezetre, NPC-kre? Meg nagyobb a tér a karakterfejlődésre?
Szerintem ez eddig is megvolt.Bár igazából maga a Gearbox sem mondja, hogy nem DLC, nyilván a széria következő része, ami sokban hasonlít az előzőre.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #292 üzenetére
Na jó, de valamit azért mondhatna, hogy "azért jó, mert így könnyebb a harc, vagy gyorsabban lehet haladni stb."...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #289 üzenetére
Remélem, ez a háttérzene is a játék része lesz.
Azt csak nem magyarázza meg, miért jó konkrétan.
Én egyelőre azt látom, ad egy plusz mókafaktort, és kvázi könnyebbé teszi a játékot, mert könnyebb menekülni, és a legtöbb ellenfelet becserkészni. Plusz még egy melee karakternek is jobban kedvezhet, mert mondjuk a videóban látott turrethez is fel tud ugrani.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #285 üzenetére
Ja, értelek.
Nincs erről videó? Lehet, hogy a 4 Claptrap nem kompatibilis egymással.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #283 üzenetére
Szerintem mindenkinek a sajátja fog látszani, nem?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #264 üzenetére
Bah. Az auto-aimes csaj eleve nem tetszik, úgyhogy akkor tényleg mindenki Wilhelm lesz első körben. Én legalábbis most arrafele húzok.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #262 üzenetére
Világos. Akkor sem meggyőző.
Főleg, ha többen vagytok, előfordulhat, hogy lófitty sebzést kap, mert mondjuk hátul állsz, tehát kb. melee módjára kell hozzá berohanni a tömegbe.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #260 üzenetére
Athena pajzsa amúgy mindenkit megöl a végén, aki az útjába kerül, vagy csak nagyot sebez?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #256 üzenetére
A két "madárral"?
Nekem anno az 1-ben nem tetszett Mordecai és Bloodwing, félek, ez is ilyen lesz. Elengeded őket, aztán reménykedsz, hogy jó helyen tevékenykednek... -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #254 üzenetére
Akkor kit tartotok a legjobb single karakternek?
Amennyit lesz időm játszani, biztos nem tudok órákat koopozni, de egyedül azért haladni akarok.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #233 üzenetére
Hozzá is akartam tenni, hogy "már akinek számít a DLC".
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #231 üzenetére
Elvileg nála még most is van, de az nem előrendelői változat.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Na, van már Steamen Season Pass!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #163 üzenetére
Na, érted te, mire gondolok, csak kötözködsz.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #159 üzenetére
Igaz, mert egyszercsak nyílt egy új ajtó a pályán...
.LnB
És majd nem az lesz itt a topikba az, hogy "búúú elenbének nincs is meg az a DLC.De, ez mindenképpen program lesz.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Hagyjátok már.
7,5k-ért lehet kapni itt a fórumon is kollégától, szóval ingyen nem tudok.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #140 üzenetére
Nurse Nina.
Nekem Athena action skillje tűnik a leghasználhatóbbnak, Wilhelm drónjai olyan "meh" jellegűek (Bloodwing?), Claptrapnél nem biztos, hogy ez a randomizálás olyan humoros, Nishánál meg ez az autoaim "meh".
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #133 üzenetére
Egész sokáig bírtam, a LASER SHOTGUNS résznél (2:55) kezdtem el hangosan röhögni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Athenánál az a pajzs mire lesz jó? Visszaveri a lövedékeket, a végén meg el lehet dobni nagy sebzéssel?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus] #112 üzenetére
Vajon az ellenfelek mennyire fognak vertikálisan mozogni? Oké, akik repkednek, de szerintem azok is max. bombázórepülő színvonalon, tehát jönnek feléd, lőnek, aztán megfordulnak, és ugyanez.
Ahogy írta valaki, nem ártana egy komolyabb AI, de azt hiszem, erre hiába várunk.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nna, megnéztem a topikos gameplay videókat.
Nekem ez a holdas téma kicsit uncsinak tűnik, ebből a témából nem lehet annyi változatos helyszínt kihozni, mint egy egész Pandorából. Talán majd a DLC-kben...
Egyébként ötletes, bár azért ezt a "butt slam" dolgot nagyon erőltetik, hogy mennyire awesome, nyilván azért, hogy tudjanak felmutatni valami újítást.
Az oxigéntől ne tartsatok, szerintem az is csak ilyen megfontolásból került bele, hogy legyen kicsit változatosabb a játékmenet.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Na, ideje csatlakozni.
A Season Pass akkor még nem rendelhető, ha jól látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged