Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz HS 2142 #2502 üzenetére

Na ja.itt az a gond,hogy ennyit a Knoxx megjelenésekor is mondtak,sőt több interjúban is,hogy lesznek további DLCK....
    Bár én azért lassan olvasnék folytatásról is pletykákat,nemsokára 1 éves a gém,ilyenkor már siker esetén a kövi részeket demózzák már,ha mást nem,videón...
    Bár végülis az ő bajuk,mert ha a Rage tényleg olyan lesz,mint a képeken,és tényleg jan.4 vagy mi,utána már mindegy lesz....
    sikeres a border meg minden,de azért ahogy nézem,a hostolókból szerintem többnek nincs dlc-je,mint akinek van,és amilyen volt a multi a leárazás előtt,hogy már csak 5-6 szoba volt este,jó eséllyel aránylag újoncok tolják már csak...szerintem nem sok régi veterán tolja.Főleghogy tán még warezben is lehet multizni,mintha úgy hallottam volna...
    Tulképp még egy CoD-ba sem ölnek ennyi aktiv játékidőt,mint amióta ez megjelent,DLC ide vagy oda...
    Aki meg nem fanatikus,annak a 3 DLC 30€-ja egy fél aktuális sikerjáték...nem fogja ebbe ölni,ha nem fanatikus.
    Egyébként én nem tudom,miért nem jött ki legalább egy patch mondjuk,ami emeli az alap szintkorlátját,nomeg mondjuk lvl100-ra a max szintet is,pár plusz fegyó sem lett volna nagy téma,és már mindenki sokkal elégedettebb lett volna,mint most,itt van,eltelt fél év,és ilyen 1 soros izék vannak csak hirnek...
    akárhogy is nézem,2 hónappal előtte kép,1 hónappal előtte videó,kicsi tolódás a pc-seknek,itt ne álmodjunk a tél elejénél hamarabbit,ha lesz valami,akkor sem.

Új hozzászólás Aktív témák