- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
HS 2142
üzenetére
Na ja.itt az a gond,hogy ennyit a Knoxx megjelenésekor is mondtak,sőt több interjúban is,hogy lesznek további DLCK....
Bár én azért lassan olvasnék folytatásról is pletykákat,nemsokára 1 éves a gém,ilyenkor már siker esetén a kövi részeket demózzák már,ha mást nem,videón...
Bár végülis az ő bajuk,mert ha a Rage tényleg olyan lesz,mint a képeken,és tényleg jan.4 vagy mi,utána már mindegy lesz....
sikeres a border meg minden,de azért ahogy nézem,a hostolókból szerintem többnek nincs dlc-je,mint akinek van,és amilyen volt a multi a leárazás előtt,hogy már csak 5-6 szoba volt este,jó eséllyel aránylag újoncok tolják már csak...szerintem nem sok régi veterán tolja.Főleghogy tán még warezben is lehet multizni,mintha úgy hallottam volna...
Tulképp még egy CoD-ba sem ölnek ennyi aktiv játékidőt,mint amióta ez megjelent,DLC ide vagy oda...
Aki meg nem fanatikus,annak a 3 DLC 30€-ja egy fél aktuális sikerjáték...nem fogja ebbe ölni,ha nem fanatikus.
Egyébként én nem tudom,miért nem jött ki legalább egy patch mondjuk,ami emeli az alap szintkorlátját,nomeg mondjuk lvl100-ra a max szintet is,pár plusz fegyó sem lett volna nagy téma,és már mindenki sokkal elégedettebb lett volna,mint most,itt van,eltelt fél év,és ilyen 1 soros izék vannak csak hirnek...
akárhogy is nézem,2 hónappal előtte kép,1 hónappal előtte videó,kicsi tolódás a pc-seknek,itt ne álmodjunk a tél elejénél hamarabbit,ha lesz valami,akkor sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest