Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapcsolat88
tag
Rengeteg minden számít egy fegyver árában...most sem értem igazán,csak gondolom,hogy rengeteget számítanak a kiegészítő jellemzők az árban.Milyen gyorsan tölt,mekkora a tár,milyen gyorsan tart célra miután futsz vagy ugrassz,mennyire tudod pontosan a célon tartani minden nehézség nélkül,illetve a narancs színű felirat,hogy nagy eséllyel lobbant lángra (ez esetben nem kell feltétlenül narancs színűnek lennie a fegyvernek,csak a felirat a jellemzőkben.nekem van pl 1xes tüzes revolverem ami nem narancs,narancs felirattal és kivétel nélkül lángra lobbantja a célpontot).A pearl fegyverek amúgy nem olyan drágák,ahogy észrevettem.Ez az áresés meg nekem is ismerős,de azt hittem,hogy csak elajándékoztam a fegyvereket,miután felvettem egy max áras fegyvert és másnap nem találtam...lehet nem is.Az általam talált fegyverek meg azért is lehetnek jobbak,mert mondjuk 4en 64es crawból szedtem,úgy értem,magas nehézségi fokozaton volt a játék (pt 2.5 ) ilyenkor gondolom a kalkulátor magasabb szintű fegyvereket kreál.Ám ilyen drága 45ös fegyvereket talán még soha nem találtam,ha nem szólsz észre sem veszem
Más: Tegnap én is megtapasztaltam a gyors szirént
igazán élveztem és többször is előjött,úgy értem kiléptem valahonnan és beléptem egy másik hosthoz és ott is.Ám nekem nincsen meg a legújabb pach még.Lehet eddig is volt,csak nem vettük észre...lehet ez is egy képesség.ui.:tévedtem...már találtam alacsony szintű fegyvereket amik drágák csak nem figyeltem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest