- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
na ja,jó,hogy lesz 4.dlc

Mondjuk én piszokul nem értem,hogy az 1.31-es patchba mi a fenéért tettek bele már egy csomó mindent...hiába morgolódnak,hogy természetesen akinek az editor unlockolva van,kibányászhat már most rengeteg infót.
Amiben reménykednék,hogy vagy jópár új terület lesz,de ami még jobban tetszene talán,ha az alapterületeket változtatnák meg,bővitenék ki,nagyon ráférne az alapra a renoválás,sokan szóvá is tették,hogy a 3.dlc óta értelmét vesztette az alapjáték,mert aki elmegy a 3.dlc-re,az ugye emelhet a szinten jócskán,és ráadásul az alapon még PT2.5-ben is csak 50-ig mehet az ellenfél.
Én a helyükben valahogy kitalálnék egy valódi PT3-at,61 vagy afeletti skálázással,nem tudom,lesz-e szintkorlát emelés és új dolgok,sokan örülnének,ha lenne egy ilyen PT3,amiben full újrakezdené az ember,de kevert,magasszintű ellenfelekkel,vagy például hozzácsatolt pár új területtel,amiben van kihivás.
Sokan tolják a 2 "normál" arénát is multiban,de sajna annak a hátránya,hogy csak 1x lehet,és ez nagy marhaság,főleg mondjuk a Knoxx-os,az kellően nehéz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen egeret válasszak?
- GL.iNet OFF topik
- LEGO klub
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest