- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabod
senior tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Kis Fidel Claptrap
(legalább inkább rá hasonlít mint Che Guevarára
) -
szabod
senior tag
Tessék:
gd_itemgrades.Weapons.ItemGrade_Weapon_Scorpio
gd_manufacturers.Manufacturers.Stock
gd_weap_stock_weapons.A_Weapon.WeaponType_combat_shotgun_stock
gd_weap_combat_shotgun.Body.body1
gd_weap_combat_shotgun.Grip.grip1
gd_weap_combat_shotgun.mag.mag1
gd_weap_combat_shotgun.Barrel.barrel2
None
None
None
None
None
gd_weap_combat_shotgun.Title.Title_HighSpread2_Matador
gd_weap_combat_shotgun.Title.Title_HighSpread2_Matador
0
0
0
63 -
szabod
senior tag
Scooter New Havenben lakik az alapjátékban, a Knoxxos DLC-ben meg T-bone Junctionban. A waypointokat jól jelzi, egyedül a "scavenger" küldiknél másabb, mert ott csak arra helyre mutat, ahol a fegyver darabjait keresni kell. A fegyvert meg fel tudod venni, max használni nem, ha magasabb szintje van mint neked, akkor nem engedi,hogy használd.
-
szabod
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Lehet, hogy amiatt volt, igazából nem tudom, mert később csatlakoztam a bandához, de ha jól emlékszem több kupac fegyver is volt fent. Tehát kitudja hanyadjára öltk már meg...
Zolás: Itt nézd meg! Nekem sem Steam-es, de ezzel működött asszem (már nem emlékszem hoonna tölöttem le, talán innen)
-
szabod
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Velem olyan a 1.31 előtt is volt, hogy leestem a liftaknába. Meg olyan is volt, hogy úgy mutatta mikor megyek fel a lifttel, mintha fentről mennék még feljebb. Tehát a csúcsról indultam és már majdnem kiestem a grafból, amikor hirtelen megjavult. Szóval művel néha érdekes dolgokat a játék

-
szabod
senior tag
válasz
Fortissimus
üzenetére
Legalább megtudjuk, hogy mi is volt az jelenet az alapjáték végén.

" Még halott embereket is "feltámasztanak" néhány robot alkatrésszel megtoldva, hogy segítsenek harcolni az ügyükért. Találunk majd köztük néhány ismerős arcot...
"
Ez mi? Zombi TK Baha után Cyborg TK Baha is lesz?
Bár gondolom 1-2 volt főellenségre utalhat... -
szabod
senior tag
Hát mondjuk a Lorenzo9 által leírt emberkéke én sem szeretem. Nekem is van "csodafegyverem", de azt csak Crawmerax ellen szoktam használni. Igaz nélküle is ki lehetne nyírni, főleg ha többen vagyunk, de úgyis mindenkit a loot érdekel, nem az hogy meddig nyírjuk azt a melákot
Az viszont, hogy mindenhol a "hiperszuperfegyót" használják, még olyanok ellen is, amiket egy pisztollya ki tudsz nyírni, az tényleg idegesítő... -
szabod
senior tag
Igen általában a Te és az ellenséged szintjétől függ, de vannak kivételek is. Nekem egyszer még mikor lv18-as voltam egy lv16-17 körüli skagből kidobott egy lv25-ös csipát. De mint mondtam, ez kivétel, mert csak akkor fordult velem ilyen elő, se előtte, se utána nem tapasztaltam hasonlót. Az igazán fasza fegyók majd Crawmeraxból fognak jönni dögivel, persze találni is lehet.
-
szabod
senior tag
válasz
HS 2142
üzenetére
Nincsen benne 1. illetve 2. végigjátszás, csak 1 féle van. Az elleségek pedig mindig ugyanazon a szinten vannak, ajánlott playthrough 2 után belekezdeni, legalábbis a Knoxxba, mert erősebb ellenfelekre kell számítani, lv50 és felette. A másik 2 DLC-nél máshogy van, de azok nem érdekesek, mert úgy sincsenek meg. (de azért leírom: Zombie island: 40felettiek az ellenségek, Mad Moxxi: veled egyszinten vannak)
-
szabod
senior tag
Nézd meg, hogy az adott küldetés milyen szintű. Ha tőled nagyobb akkor nehéz lesz. Ha olyan 1-2 szinttel nagyobb, akkor még meg lehet csinálni, ha már 5-tel akkor lehetetlen. Próbálj nálad kisebb szintű vagy egyenlő szintő küldiket csinálni, vagy menj el lövöldözz egy kicsit, hamar léphetsz 1-2 szintet, főleg mivel még az elején vagy.
szerk: megelőztek

-
szabod
senior tag
válasz
HS 2142
üzenetére
Ha megcsinálod az utolsó küldit, de még maradnak hátra, akkor azok nagy valószínűséggel bountyk, amik nem kapcsolódnak a főszálhoz. Ha végeztél visszamehetsz ezeket megcsinálni. Ha elindítod a játékot akkor már mikor a karakteredra kattintasz fel fogja ajánlani a 2. végigjátszást is. Ekkor teljesen újrakezded az 1. végigjátszásos karaktereddel. Tehát azzal a szinttel és fegyverekkel, amit az 1. végigjátszásban elértél/megszerztél. A 2. végigjátszásban erősebbek az ellenfelek, illetve más néven futnak (Bruiser-->Brute) és gyakoribbak a badass változatok. A DLC-ben nem számít, hogy 1. vagy 2. végigjátszás, az mindig ugyanaz. Célszerű azonban a 2. végigjátszás után elkezdeni, mert lv50 fölötti ellenfelekre számíthatsz.
-
szabod
senior tag
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Ezek mind csinált fegyverek. Mondjuk érdekes, hogy a készítőjük meghagyta a shotgunt és a gépkarabélyt fehér színűnek simán csinálhatott volna narancsot vagy peralescent fegyót is. Anno engem is megáldott a sors egy ilyen bőkező lv70-es emberkével. Lásd #2074. Amúgy én a shotgunt meg a gépkarabélyt eladnám, mert így értelmetlenné válik a játék, viszont kapsz egy csomó pénzt értük. A rakétavetőt meg majd vl61nél tudod hasznosítani.

-
szabod
senior tag
ollie: A pályák mindig ugyanazok és ugyanabban a sorrendben fognak jönni. A kampány szerintem elég hosszú, ha minden küldetést, bountykat is megcsinálsz, főleg ha közben a karaktered fejlesztésére is fordítasz időt. Az ellenségek egy bizonyos idő után termelődnek újra, tehát ha elhagysz egy világot, majd gyorsan visszalépsz akkor még nem lesznek újra ott. Ha meghalsz akkor pénzt veszítesz, minél mgasabb szintű vagy és minél több pénzed van annál több pénzt szed el a játék tőled. Ha lelőnek még van egy esélyed, hogy újraéledj, mert nem halsz meg rögtön, van egy kis rész míg elvérzel. Ekkor megy egy csík lefelé és te egyre kevesebbet látsz. Ha így sikerül valakit megölnöd, akkor kapsz egy úgymond második esélyt, és játszhatsz tovább. A DLC-k tekintetében olvasd el a #2106-os hozzászólásom, leírom benne, hogy az egyes DLC-k mit tudnak.
kapcsolat88: A fegyverekről úgy tudsz képet csinálni, hogy az inventoryban jobb klikk a fegyverre és save screenshot. A képeket a játék a Dokumentumok\My Games\Borderlands\Willowgame\Screenshots mappába menti.
-
szabod
senior tag
Ez így van kitalálva. pl amikor fegyveralktrészeket kell gyűjteni, akkor arra a helyre mutat, ahol szét kell nézni az egyes alkatrészek után.
Amikor viszont hangfelvételeket kell keresgélni, akkor mindig egyre mutat. Igen ez tényleg zavaró, mert nekem is volt olyan hogy csináltam egy küldetést, majd elkezdtem egy ilyen hangszalagosat, felszedtem az egyiket majd a második pont ott volt, ahol az előző küldetésem is (ami persze a pálya másik végén volt). Ez ilyen, sajnos nem tudunk vele mit kezdeni.
-
szabod
senior tag
Hát van a Mad Maxxi's Underdrome Riot. Ennek a lényege, hogy arénákban kell harcolnod. % kör van és a körökön belül 5 hullámban jönnek az ellenségek. Az 5. hullámban mindig egy főellenség jön, akit te már az alapjátékban kinyírtál. Annyira nem nagyszám.
The Zombie Island of Dr. Ned: ez már egy egész pofás kis DLC. Mint ahogy a címe is mutatja, zombikat kell benne ölnöd. tartalmaz új ellenségeket a zombikon kívül is. A narráció elég beteg, én sokat röhögtem rajta.
The Secret Armory of General Knoxx: a DLC-k közül ez a legjobb. Ez továbbviszi az alapjáték történetét (a másik kettőnek semmi köze nincs hozzá). Új fegyverek, új ellenségek, új járművek. A maximális elérhető szint lv50-ről lv61-re növekedett.
Szóval döntsd el Te magad, hogy melyiket szeretnéd. Nekem személy szerint a Mad Moxxi-s kivételével a másik 2 bejött. Az sem lenne olyan rossz, csak semmi újat nem hoz, és hosszú távon sem nyújt kikapcsolódást.
-
szabod
senior tag
-
szabod
senior tag
És az miért jó, hogy pár nap alatt kinyomod? Nem időre megy, én legalább felfedezem a játék minden egyes zugát +néha találok jó fegyókat is. (főleg ha vki ad nekem multiban lásd fejjebb)
Lorenzo9: jó persze én sem így értettem. Magát a pályát megszerkeszteni nem kis munka, de én magáról a küldetésekről beszéltem. Abben eddig sem volt vmi nagy változatosság (mondjuk 1-2 dologgal mindig meg tudták újítani). Mondjuk elképzeltem egy pályát, amin egy Rakk Hive méretű vmilyen elemental badass skaget kellen legyűrni, ami Cravmerax mintájára lv 64es lenne.

-
szabod
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Hát igen, ez nem lenne olyan rossz dolog, mert végülis nem olyan nehéz küldiket csinálni, ha azt nézed, hogy a Borderlandsban a küldik abból állnak, hogy öld meg xy-t, keresd meg ezt, gyűjtsd össze azt.
Az Aliens-z én nagyon várom, de nem nagyon tudni, hogy egyáltalán lesz-e belőle vmi. -
szabod
senior tag
A minap multiban találkoztam egy érdekes figurával. Biztos, hogy vmi csaló volt, vagy WillowTreevel szórakozott, mert lv70es volt. Egyzser csak fogta magát és kb 50-60 fegyver kirepült belőle, amik narancs és zöldeskék színűek voltak. Gondolom ezek is moddoltak. Majd raok fel pár képet később.
-
szabod
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Hát végülis ja, supportra nem alkalmas. Én most Hunterrel vagyok, a madárka már nálam is az általad leírt szinten van. 4x-es tüzes sebzés, egyszerre 6 ellenre is rámegy, elég szép pusztítást tud alkalmazni.
Amúgy ez a második végigjátszás elég durva, az elején még okés volt, hogy már nem pup skagek jönnek. Na de amikor bementem a barlangba kristályokat gyűjteni, és egy részen rámjött egy hardened alpha skag meg 3 badmutha shock alpha skag + egy rakás kisebb, na akkor jöttem rá, hogy itt már nem viccel a játék
Hoze76: akkor nem tudom mi lehet a baja, nem tudok segíteni

-
szabod
senior tag
-
szabod
senior tag
Na sikerült végigvinnem a játékot. Hát meg kell mondjam, az Eridiánokkal többet szenvedtem, mint magával a főellenséggel
Közben sikerült is egy erdián puskát beszereznem. Hát annyira nem rossz, igaz nem is valami jó, mert mire a "töltet" odaér az ellenséghez, az addigra már máshol van. Pajzsra nagyon hatásos, a katonákra is, kivéve a defendereket és a badass verziósokat. Most kezdtem el a második végigjátszást, hát tényleg másabb így, hogy nem lv2-es pup scagek jönnek rám, hanem 32-38-as különféle és újfajtta scagek... Majd ha találok vmi erősebb narancs fegyvert, arról rakok képet, legalább a topik nem fog kihalni 
-
szabod
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Hát ha majd találok egy rendes távcsöves revolvert, akkor elfelejtem a csipákat, de addig is ezt a 2-t használom:

Meg van ez a revolver:
Meg ez az rpg:
És végül ez a shotgun, amit nem rég találtam. Hát nagyon vigyázni kell vele, mert egy lövéssel az egész tárat kinyomja, de olyan goyrsan, hogy megtartani is nehéz. Amikor először elsütöttem meghaltam (de komolyan!!) Még jó hogy volt egy segítőkész skag a közelben
Na róla lenne szó:
Van még ezen kívül egy pisztolyam, smg-m és gépkarabélyom, de azok nem valami nagy számok.
Egyébként mitől van az hogy lila körvonala van a fegyvereknek? Már egy ideje jelentkezett ez a bug, eddig nem nagyon zavart, de ha már itt vagyok akkor megkérdezem. -
szabod
senior tag
Hát pont msot sikerült egy narancs sniperre szert tennm. Tényleg elég erős. 256os sebzése van, viszont 4x-es tűzes bónusz sebzés is van hozzá. olyan szépen elporladnak még az erősebb badass bruiserek is
Egy ládában meg találtam egy kék revolvert, aminek 570es sebzése van. Gondolom akkor narancsban 1500as is lehet 
-
szabod
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Köszi a tartalmas választ.

Most jelenleg lv32-es vagyok (mint a te a képen), a legutolsó ellenségem a Rakk Hive volt. Elég böszme nagy dög, de a szemei nélkül nem sokat ér
Azt hittem majd ad egy csomó fegyvert utána, de csak 3 pisztolyt adott, meg egy használhatóbb revolvert.
Még annyi kérdésem lenne, hogy egyes fegyverek más színűek (fehér, kék, lila stb) Ez valamiben befolyásolja a tulajdonságaikat, vagy mire jó? -
szabod
senior tag
Helló!
Érdekelne, hogy földönkívüli fegyókat mikortól lehet majd szerezni és honnan? Most jelenleg 28-as szintű vagyok, a sztoriban ott járok, hogy kinyírtam Krom-ot, most Reavert kell likvidálnom. Innnen még soká lehet őket beszereznei, vagy csak én keresem rossz helyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 4GB DDR4 laptop memória (2400 MHz) eladó ( 10 db )
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- ERŐMŰ! Dell XPS 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB NVMe SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- 512 Gb samsung NVME SSD 100/100
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(legalább inkább rá hasonlít mint Che Guevarára
)