Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz szabod #2521 üzenetére

nekem ilyen leesős még nem volt,bár a Knoxx-dlc-ben volt olyan,hogy a börtönben a liften álltunk 4-en,és csak 2 embert vitt fel...de akkor a szélén álltam,gondolom valami "átlógás"-grafikai bug,valamely pályaelemnél.
    De a crawot már öltem meg vagy 100szor,de semmi ilyen nem volt eddig.
    A másik általad leirt hiba akkor jön elő,ha craw-farmolás van,és többször egymás után megölitek,ez egészen a játék kifagyásáig is elfajulhat,mert túl sok cucc marad a földön,átlag a 4.körnél már akár a loot nagy része is nem jelenik meg,avagy "eltűnik" a földön,csak a jelzés látszik,de nem ad infót,és nem felvehető...
    Átlagban 3x egymás után lehet stabilan kinyirni úgy,hogy még semmi komolyabb gond nem jön elő,de függhet attól is,hogy hány kis izé van fent még kinyirva,xp-futamot,amikor sokáig nem a crawwal törődsz,hanem ölöd a kicsiket,1-nél többször nem érdemes...

Egyébként aki nem Steames,végülis az 1.31 patch nem igazán hoz semmit,archivementek eddigis voltak,a G15 LCD támogatáshoz meg ugye kell ilyen billentyűzet...Talán ugye az ATI-soknak a jobb graf és stabilabb fps ami jó még,szebb árnyékok,stb

Új hozzászólás Aktív témák