Új hozzászólás Aktív témák

• kapcsolat88

tag

válasz dj67 #2539 üzenetére

Rengeteg minden számít egy fegyver árában...most sem értem igazán,csak gondolom,hogy rengeteget számítanak a kiegészítő jellemzők az árban.Milyen gyorsan tölt,mekkora a tár,milyen gyorsan tart célra miután futsz vagy ugrassz,mennyire tudod pontosan a célon tartani minden nehézség nélkül,illetve a narancs színű felirat,hogy nagy eséllyel lobbant lángra (ez esetben nem kell feltétlenül narancs színűnek lennie a fegyvernek,csak a felirat a jellemzőkben.nekem van pl 1xes tüzes revolverem ami nem narancs,narancs felirattal és kivétel nélkül lángra lobbantja a célpontot).A pearl fegyverek amúgy nem olyan drágák,ahogy észrevettem.Ez az áresés meg nekem is ismerős,de azt hittem,hogy csak elajándékoztam a fegyvereket,miután felvettem egy max áras fegyvert és másnap nem találtam...lehet nem is.Az általam talált fegyverek meg azért is lehetnek jobbak,mert mondjuk 4en 64es crawból szedtem,úgy értem,magas nehézségi fokozaton volt a játék (pt 2.5 ) ilyenkor gondolom a kalkulátor magasabb szintű fegyvereket kreál.Ám ilyen drága 45ös fegyvereket talán még soha nem találtam,ha nem szólsz észre sem veszem

Más: Tegnap én is megtapasztaltam a gyors szirént :) igazán élveztem és többször is előjött,úgy értem kiléptem valahonnan és beléptem egy másik hosthoz és ott is.Ám nekem nincsen meg a legújabb pach még.Lehet eddig is volt,csak nem vettük észre...lehet ez is egy képesség.

ui.:tévedtem...már találtam alacsony szintű fegyvereket amik drágák csak nem figyeltem :R

Új hozzászólás Aktív témák