- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
furcsa bugok lépnek fel a patch óta...nekem meg HS2142 kollégával volt pl.tegnap,hogy mentünk megölni a crawot(küldi volt neki),ketten voltunk,liftre felmegy,indulás,erre vagy 10m után gondolt egyet a játék,és álló helyben leestem a liftaknába(nem álltam a szélén...),és meg kellett várnom,mert ugye a rács fentvolt,hogy lejöjön,és megint lehivja a liftet...a grafika is megváltozott,javitottak a 4850 árnyékmegjelenitésén,de ami fura,pl.a Krom's canyon-ban olyan volt,hogy bejött először a rondább régi árnyék,majd tőlem távolodva szépen bejött az új,szebb,egyenletesebb...mindez offline-ben...
De arányaiban végülis szebb lett a grafika(nem tudom,nekem sok helyen hülye érzésem volt...mintha megváltozott volna a terep,plusz tereptárgyak lennének...pedig mindenfelé jártam rengetegszer...a másik verzió,talán az árnyékjavitás hozott ki eddig hiba miatt nem látszó árnyékokat,vagy lehet hogy graf.bug miatt nem látszott 1-2 tereptárgy),mondjuk fura volt,én nem is figyeltem,de az update eléggé nagy volt,valami 300 mega felettit irtak a steamen...
Több volt ez,mint az archi-rendszer....bár érthető az is,hogy már DLC-elemeket találtak a gémben...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest