Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz birno #2519 üzenetére

furcsa bugok lépnek fel a patch óta...nekem meg HS2142 kollégával volt pl.tegnap,hogy mentünk megölni a crawot(küldi volt neki),ketten voltunk,liftre felmegy,indulás,erre vagy 10m után gondolt egyet a játék,és álló helyben leestem a liftaknába(nem álltam a szélén...),és meg kellett várnom,mert ugye a rács fentvolt,hogy lejöjön,és megint lehivja a liftet...a grafika is megváltozott,javitottak a 4850 árnyékmegjelenitésén,de ami fura,pl.a Krom's canyon-ban olyan volt,hogy bejött először a rondább régi árnyék,majd tőlem távolodva szépen bejött az új,szebb,egyenletesebb...mindez offline-ben...
    De arányaiban végülis szebb lett a grafika(nem tudom,nekem sok helyen hülye érzésem volt...mintha megváltozott volna a terep,plusz tereptárgyak lennének...pedig mindenfelé jártam rengetegszer...a másik verzió,talán az árnyékjavitás hozott ki eddig hiba miatt nem látszó árnyékokat,vagy lehet hogy graf.bug miatt nem látszott 1-2 tereptárgy),mondjuk fura volt,én nem is figyeltem,de az update eléggé nagy volt,valami 300 mega felettit irtak a steamen...
    Több volt ez,mint az archi-rendszer....bár érthető az is,hogy már DLC-elemeket találtak a gémben...

Új hozzászólás Aktív témák