- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
2 hét múlva lesz a második rész bemutatója: [link]
-
tome.jr
addikt
Anno nekem is egy egész délután volt mire lenyomtam Crawmerax-ot single-ben. Nézegettem videókat, de az ott látott párkány mögé bújás alapfelállásban nem működött mert lelöktek a kis férgek. Egyszer sikerült a módszerrel kb 95%-ig legyengíteni aztán lelöktek a szakadékba. Lehet volt már de nekem ez a leírás [link] segített. Mindegyik kis csatlós ellen megvan a spéci fegyó amivel pikk-pakk le lehet őket szedni. Először kiirtottam a kis genyókat, utána a párkányról már kényelmesen le lehetett vadászni a főnököt.
-
tome.jr
addikt
Az volna az igazi ha olyan patch jönne ami megnyitná a playthrough 3-at
Nekem az alapjáték jobban bejön bármelyik DLC-nél 
-
tome.jr
addikt
Én tegnap kínlódtam végig az egyik 5 köröst. Attól függően hogy hányadik körben halsz meg ahhoz képest dob vissza csak pár körrel. Én az ötödik kör negyedik hullámában haltam meg és nem a legelejére hanem a negyedik kör első hullámába kerültem vissza. Ezt még kétszer eljátszottam. Baromi idegesítő volt, de végül átkínlódtam magam. Viszont a végén rájöttem, hogy mi a jó taktika és már nem volt túl nehéz megcsinálni. A zombis szerintem az első 1 óra után baromi unalmas, egyhangú lesz el is akadtam benne félúton, a Mad Moxxi-ban van legalább valami kihívás.
dj67: Most már megvan, kár hogy 2x meghaltam közben mert elbénáztam a szikla alá bemászást, cirka 7 millába fájt a kétszeri mutatvány ráadásul elég gagyi fegyvereket adott

-
tome.jr
addikt
Ha jól értettem ez lesz az utolsó DLC, gondolom jön nemsokára a második rész.
Nekem most esett le miután végignyomtam a solder-rel meg lilith-el is mindkét playthrough-t, hogy vannak rejtett küldetések, meg egyéb meglepetések. Nem tudom nektek ez mennyire újdonság. Én az Old Haven-i rejtett küldetés után kaptam egy brutális pajzsot, 1600-as és 230-as a recharge rate

Itt van a leírás róluk: [link]
A Tannis-féle vizes különszám nagyon tetszett

New Haven-ben is van egy titkos pince, de ezt csak akkor lehet megcsinálni ha az egyik küldetést nem vitted végig + van 4 fegyveres láda a tetőkön.
-
tome.jr
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Belekóstoltam a 2,5-be de nekem nem tetszik, hogy csak céltalanul kószálok és semmi küldetés. Az xp-t egyáltalán számolja még 50 szint felett az alapjátékban?
Megvan a Zombie Island és a Mad Moxxi kiegészítő. Ezeket ha felrakom akkor 50 szintről indulok a már meglévő fegyverekkel vagy nulláról kell kezdeni?
-
tome.jr
addikt
válasz
kapcsolat88
üzenetére
Köszi a segítséget

Egy fél éve játszottam végig a playthrough 1-et és már elfelejtettem, hogy hogy is volt a vége felé. A "Find Steel" küldetésnél a térkép az utolsó pályát mutatta, hogy oda kell mennem, aztán ott meg elakadtam. Most megnéztem a videókat és már látom, hogy előtte még le kell gyakni jó pár idegent meg páncélost. Furcsa is volt, mert úgy emlékeztem mintha még lennének alien-ek a vége előtt.
Ja, a playthrough 2,5 pontosan mit jelent? Megint újraindul az elejéről a játék?
-
tome.jr
addikt
Az alap játékban playtrough 2-ben meg lehet csinálni az utolsó pályát a főszörny ellen? Engem nem enged be a pályára.
-
tome.jr
addikt
Egy ideje nem jártam itt, ezért nem tudom hogy volt-e már ez a hibaüzenet. Nekem mostanában ezt dobálja, XFX 790, E8400, GTX 295, 196.21 kombó mellett:
Ilyenkor kilép a játékból és az leáll. Az asztal is kifagy, csak ctrl+alt+del-re lehet visszalépni az asztalra.
Ja és fenn van az 1.21 patch.
Esetleg tegyem újra a játékot?
-
tome.jr
addikt
Egy jó kis filmet kéne a játékból gyártani mondjuk az Industrial Light & Magic-nél.

-
tome.jr
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Le kell parkettázni a helyiséget, a falra meg tapétát tenni. Utána egész kis pofás lesz az üzlet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Driver reinstall? Esetleg régebbi driver? Olvastam, hogy régebbi ATI kártyákkal szopás van az új driverek alatt.

-
tome.jr
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Turettet neki.

-
tome.jr
addikt
Pt2-ből kicsit visszamentem fegyvereket tesztelni pt1-be. Crazy Earl kiszabadított Scrappy-ja időközben megnőtt és már le lehet gyilkolni

-
tome.jr
addikt
KIpróbáltam a third person módot. Hát elég érdekes, nálam hátrafelé lövi ki a lőszert, szóval használhatatlan ez az opció
Másnál működik normálisan? 
-
-
tome.jr
addikt
Most értem a végére a pt1-nek. A vége kicsit el lett cseszve, valami ötletesebb befejezést is kitalálhattak volna. Kíváncsi voltam a pt2-re ezért belefogtam bár kicsit húztam a számat, hogy ugyanazt mégegyszer.... Az első pár bandita szinte öngyilkos lett a fegyverem előtt olyan könnyű volt őket leszedni, viszont a 4. küldinél amikor meg kell javítani a healing automatát, olyan skag mászott elő az egyik odúból, hogy alig győztem rohanni előle, az eddig csodafegyvernek hitt cuccaim sz@t sem értek ellene. Jó lesz ez a pt2. Brutál erejű és új külsejű ellenek
, még több mani a ládákban és már nem kell annyit tökölni az elrejtett objektumok keresgélésével. 
Valaki esetleg nyomja már a pt3-at?
-
tome.jr
addikt
lv34 vagyok, már csak egy küldetés van, találjam meg Tannist. Ez lesz az uccsó vagy ezután ad még újabbakat is?
-
tome.jr
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ez jó hír, mármint hogy csak úgy nyüzsögnek a badass-ek.
Nekem az az egyik gondom a a játékkal, hogy ha beérek egy ellenséges területre ott viszonylag szétszórtan és kevés számú ellenfél van. Ez alól kivétel volt Old Haven, ott jópárszor megmekkentem, szinte rajzottak a rohadékok. -
tome.jr
addikt
Tetanus Warrenban merre van a repair kit?
Már egy fél órája bolyongok de nem találom.
Szokás szerint nincs ott ahol a jel mutatja a térképen. -
tome.jr
addikt
Egyébként valami bugja biztos van a játéknak, mert kipróbáltam 3 különböző konfigon is és mindenhol beesik az fps.
E8400 - 3600 Mhz + GTX 280
Athlon II X2 250 - 3800 Mhz + GTX 280
Core i7 920 - 4000 Mhz + GTX 280 SLIEzeken az órejeleken stabil 62 fps-t kapok, viszont néhol leesik 55-re. FRAPS nem mutat többet 62-nél még SLI-ben sem.
Ha jól emlékszem volt ATI tulaj is aki hasonló jelenségre panaszkodott, szóval nem hiszem hogy nv (driver) betegség lenne.

-
tome.jr
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Azt a gépkarabélyt irigylem tőled.
Hány lövést tud leadni egyszerre? Nekem van egy hasonló, 12-es tárral, de az csak hármasával tud tüzelni. -
tome.jr
addikt
Borderlands: The Zombie Island
5 új pálya, 15 küldetés.

Lesz Badass Tankenstein

Jött már ki ilyen gyorsan játékhoz kieg?
-
tome.jr
addikt
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ez az Old Heaven nagyon durvának ígérkezik
Full testpáncélban minden ellen. Gondolom ez már nem egyszerű eset.Azt nem értem, hogy pl 183 damage pisztoly az mire jó ezen a szinten. Én most lv21 vagyok és nekem is van egy elefánt ölő hosszú csövú puskám 270es sebzéssel, csak nincs rajta távcső.A tied nem sokkal sebez többet és nem látom, hogy tudna valami spéci dolgot

Az 1k-t sebző rakétavető viszont nagyon állat

-
tome.jr
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Én kérek elnézést
Hát lehet hogy ott a noti a szűk keresztmetszet. Régebben és is játszottam sokat notin, de arra mindig felhívták a figyelmet a játékok dobozán, hogy egyes notebook-on nem feltétlenül fog tökéletesen menni. Játékra szerintem desktop.Gondolom mindent maxra állítottál. Ha visszaveszel a grafból nem lesz stabilabb az fps? Esetleg a depth field-et kapcsold ki. Mióta nálam be van kapcsolva azóta folyamatosan magasabb fordulaton megy a venti, tehát ez nagyon izzasztja a kártyát.
-
tome.jr
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Az elég kellene legyen. És milyen VGA-val tolod?
-
tome.jr
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha nálad 3,7 Ghz-en jár a Phenom akkor nem értem. A 4870-nel milyen fps van kimaxolva?
-
tome.jr
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Nekem procilimit miatt volt fps beesés. Egy alapon járó Q8200-vel csinálta ezt 50-55ről 28-30ra. Most egy E8400-et raktam a gépbe, ezzel megszűnt a jelenség, stabil fps van.
-
tome.jr
addikt
válasz
Gergello
üzenetére
A final round-ban kitettem a turtle-t azzal elvolt a fő Skug, közben toltam rá a 3x 235 sebzésű rakétákat. Jópárat rá kellett engedni. Miután kinyírtam nem engedett ki az arénából, azt hittem besz@rt a játék. Néztem körbe-körbe sehol senki, néha halkan lehett skug ordítást hallani. Addig jártam össze vissza míg az egyik palánk mögött találtam egy szerencsétlen skug-ot beszorulva, az ordibált annyira.
-
tome.jr
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
tome.jr
addikt
válasz
Gergello
üzenetére
Megtaláltam végre, a tetőn lévő repedt falú konténerben volt a negyedik, az ötödik már könnyű volt.
Lv19en vagyok, sikerül szereznem három f@sza fegyvert, egy 3x235öt sebző rakétavetőt, egy 172őt sebző snipert és egy 73at sebző 15ös fire rate-es géppityut. Ja és van egy mod-om a fegyverekhez, mindegyik újratöltődik magától, így már nem kell zsetont költeni a skulóra

-
tome.jr
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Amikor bejuttok a SafeHouse-ba (kb. lv10 körül) az ottani behemót BOSS legyőzéséhez nem feltétlenül kell bemenni abba a kör alakú csarnokba. Én a bejárat előtt leálltam még a mélyedésbe sem mentem be és onnan szép lassan leszedtem sniperrel.
Viszont most megint elakadtam két küldetéssel is. Az egyik amikor a sniper rifle darabokat kell összegyűjteni a harmadikat nem találom, pedig ott állok a hova a nyíl mutat:
Ott kellene lennie ahol a puska csövének vége van, annál a kis sziklánál, a nagy szikla és a kunyhó között

A másik amikor Patricia Tannisnak kell 5 hangfelvételt összegyáűjteni. Ott is a negyedik nincs ott abban a nyitott tetejű épületben, akárhogy keresem.

Nem válasz akart lenni.
-
tome.jr
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Igen, de amikor én jutottam el oda a robot nem mondott semmit és a kapcsoló is inaktív volt.
-
tome.jr
addikt
Vista van fenn a 190.62-vel. Driverből nem szoktam semmit állítani, mindig a játék menüjéből húzom az AF-et, AA-t.
Oké nálad 3,4-en megy a proci, nálam meg csak 2,33-on. Az nem kis különbség. Ebben a DFI 9400-es lapban halott a tuning. Mondjuk ezt inkább netezéshez használom, az i7 most nincs összerakva.
Egyébként ugyanezt csinálja GRID meg Riddick alatt is. Néha beesik az fps, GRID-ben főleg akkor amikor tölti a pályát, illetve kigyorsításkor. Gondolom akkor fogy el a proci.

-
tome.jr
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
tome.jr
addikt
Elakadtam a legelején, Fryestone-ban. A robot megállt egy épület előtt, gondolom be kellene jutnom.
Please help
Miccsináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

3x Lilith, 2x Roland. A másik kettőbe belekóstóltam, de annyira nem jöttek be. Talán egyszer Brick-kel is végigtolom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Másnál működik normálisan?

Már egy fél órája bolyongok de nem találom.

Full testpáncélban minden ellen. Gondolom ez már nem egyszerű eset.
Miccsináljak?