Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz lorcsi #25736 üzenetére
Nyilvan ket rossz felni miatt nem adnek el egy autot, ezek inkabb csak aprosagok amik miatt az ember elveszti kicsit a bizalmat, foleg, hogy elotte ennel joval olcsobb felnikkel semmi ilyen gond nem volt.
Eladni azert tervezem mert szeptember ota beletekertem 36 ezret, es mire hazaerek vele az aktualis szabadsagrol, lesz az 40-42k is. Ez meg onmagaban ugye nem feltetlenul gond, viszont kozeledek a 80ezer merfoldhoz, ami kint egyfajta lelektani hatar, alatta levo autot konnyebb eladni jo aron. Illetve ha juniusban eladom akkor meg egy ev muszaki is van rajta meg fel ev a kiterjesztett garanciabol a motorra, valtora.
Nyilvan erdemes lehetne megtartani hosszu tavra mert amugy nincs vele semmi gond, jol vegzi a dolgat, de nem nott a szivemhez. A motor isteni, az ulesek nagyon kenyelmesek, ezeket nagyon szeretem benne, de hianyzik a nagyobb labter. A nagy navi (amihez egyebkent ragaszkodtam a kereseskor) nem sokat er egy olyan szoftverrel ami 2008-ban is epp csak elment volna. Az auto alacsonysaga miatt minden szembejovo kiegeti a szemem, meg a jol beallitottak is, plusz remalom a ki-be szallas. A hatso kerek meg olyan dolog, hogy igazabol semmit sem jelent a mindennapi hasznalat soran. Januarban jottem vele 600 km-t hoban, az elektronika szepen megfogta, nem akadtam el vele sehol, ugyhogy ez pozitivum. A valto nyugger uzemmodban eszrevehetetlen, dinamikusabb vezetesnel epp annyit rant, hogy egy kicsit megugorjon az emberben az adrenalin, de elozeseknel, hirtelen gyorsitasoknal bosszantoan lassu.
Szoval osszessegeben nem fogott meg annyira, hogy markahu legyek a valtaskor. Pedig gyerekkori almom volt egy BMW, de ez van, az almok neha ossze is tornek amikor megvalosulnak. Szerintem most beprobalok egy kicsit fiatalabb A8 4.2tdi-t, aztan meglatjuk, hogy sul el, nagyon megszivni nem tudom, ugyis csak garisat veszek. Kozben meg lehet remenykedni, hogy a Hondanak sikerul megegyszer osszehozni egy olyan minosegu szedant mint a 7gen Accord volt.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest