Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
carl18
üzenetére
Értem én... De értsd meg te is, hogy mikor nem süt rá a nap, akkor is ezt csinálja. A múltkoriban bent a házban is, mikor fűtés sem ment, az ablak meg északi úgyhogy sose süt be a nap rajta. Lehet, hogy magától a használattól melegszik túl benne valami. Passz, csak találgatok. De abban majdnem teljesen biztos vagyok (nyilván kizárni csak cserével lehetne, de szerintem felesleges), hogy hiába példálózol az akkisval meg a max 40 fokkal, itt nem az akkumulátor a probléma. A gyártó azért írja le, mert Amerikában berakják a macskát is fürdetés után száradni a mikróba, és utána a gyártó a hülye... Nagy valószínűséggel nem fog felrobbanni, kigyulladni egy Li akku csak mert valamivel 40 fok felett használod, persze előfordulhat és a gyártó így le is védte magát ezekre az esetekre. Nekem sem ez az első akkumulátoros cucc az életemben.
De mivel itt úgy néz ki, hogy nem fogunk előrébb jutni annál, hogy tegyem árnyékba, ezért hanyagoljuk is a témát. Béke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi