- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
Peaceliker #14129 üzenetére
Az ötlet nem rossz egyébként, nekem is beugrott. Csak plug&play cuccot úgyse találok bele, érteni meg nem értek hozzá, hogy magam forrasztgassam össze ebből-abból.. A gombsor meg olyan szempontból lenne szükséges, hogy a ki-be kapcsoláshoz mindenképp kéne, míg a hangerő illetve a play/pause/next-prev elérhető telefonról, a ki-bekapcs nem. A DIY projektet meg szintén azért vetem el, mert nem tudnám igényesen összedobni
Ha egyszer belebotlok egy kidobásra ítélt, vagy olcsó, nem alaplaphibás soundboxba, akkor meg lesz mentve. Ha nem akkor marad porfogó. Így, hogy csak elszántam magam a Motion Boom-ra, már nem olyan sűrgős a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest