Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
carl18 #13114 üzenetére
Rákérdeztem az említett "Dominik műhelye" csatornának a FB csoportjában. Ezt a választ kaptam: "Vagy az alap órajelet előállító kristály oszcillátor hibásodott meg (ritka, de nem lehetetlen) vagy a processzor ami nem javítható, csak teljes alaplap cserével"
Na most ennek az első felével nem tudok mit kezdeni, mert nem is értemAlaplapot meg sehol nem találok hozzá. Hol és hogyan lehet érdemes keresgélni? Se Ali, se Ebay, se Google nem volt a hasznomra.
Amúgy így 3 év után kellett megtudnom, hogy van reset gomb a hangfalon. Eddig abban a tudatban éltem, hogy nincsen. De igenis van, csak jól elrejtve az AUX bemenet mélyére
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- Autós topik
- PlayStation 5
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest