Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
ftamas0201
üzenetére
Ne is keress tovább. Motion Boom az eu.soundcore.com-ról. A szállítás 5EUR. Gyorsan itt van általában a cucc. Nekem is ez van, nagyjából én is arra használom, mint amit te is írtál. Teljesen jó. Akku elég sokáig bírja, szépen szól, korrekt mélyeket ad ki magából. Elvileg vízálló is (én azért nem próbáltam ki). Telefonos alkalmazásból lehet ekvalizert is állítani.
Szépnek mondjuk nem szép.. Meg nekem kicsit hiányzik róla a microSD foglalalat, hogy ne kelljen mindig telefon is a zenéhez. Illetve, mint minden ilyen kis hangfalnál, ennél is nagyon sokat számít az elhelyezés. Az udvaron már a mélyek se olyan ütősek, és a hangerő is el tud fogyni. De ezek ellenére 30k-ért kiváló szerkezet.
Nekem van mellette még egy DOSS Soundbox XL is, ami nekem valahogy szebben, kiegyensúlyozottabban szól. Kevesebb méllyel, de tisztább és szebb magas és középtartománnyal. De mégis tízből nyolcszor a Boom-ot viszem magammal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- Újszerű ELITE Xbox One Kontroller Series 2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest