- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
ftamas0201 #15451 üzenetére
Ne is keress tovább. Motion Boom az eu.soundcore.com-ról. A szállítás 5EUR. Gyorsan itt van általában a cucc. Nekem is ez van, nagyjából én is arra használom, mint amit te is írtál. Teljesen jó. Akku elég sokáig bírja, szépen szól, korrekt mélyeket ad ki magából. Elvileg vízálló is (én azért nem próbáltam ki). Telefonos alkalmazásból lehet ekvalizert is állítani.
Szépnek mondjuk nem szép.. Meg nekem kicsit hiányzik róla a microSD foglalalat, hogy ne kelljen mindig telefon is a zenéhez. Illetve, mint minden ilyen kis hangfalnál, ennél is nagyon sokat számít az elhelyezés. Az udvaron már a mélyek se olyan ütősek, és a hangerő is el tud fogyni. De ezek ellenére 30k-ért kiváló szerkezet.
Nekem van mellette még egy DOSS Soundbox XL is, ami nekem valahogy szebben, kiegyensúlyozottabban szól. Kevesebb méllyel, de tisztább és szebb magas és középtartománnyal. De mégis tízből nyolcszor a Boom-ot viszem magammal.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Elektromos autók - motorok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen autót vegyek?
- TP-LINK routerek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest