- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
ftamas0201 #15451 üzenetére
Ne is keress tovább. Motion Boom az eu.soundcore.com-ról. A szállítás 5EUR. Gyorsan itt van általában a cucc. Nekem is ez van, nagyjából én is arra használom, mint amit te is írtál. Teljesen jó. Akku elég sokáig bírja, szépen szól, korrekt mélyeket ad ki magából. Elvileg vízálló is (én azért nem próbáltam ki). Telefonos alkalmazásból lehet ekvalizert is állítani.
Szépnek mondjuk nem szép.. Meg nekem kicsit hiányzik róla a microSD foglalalat, hogy ne kelljen mindig telefon is a zenéhez. Illetve, mint minden ilyen kis hangfalnál, ennél is nagyon sokat számít az elhelyezés. Az udvaron már a mélyek se olyan ütősek, és a hangerő is el tud fogyni. De ezek ellenére 30k-ért kiváló szerkezet.
Nekem van mellette még egy DOSS Soundbox XL is, ami nekem valahogy szebben, kiegyensúlyozottabban szól. Kevesebb méllyel, de tisztább és szebb magas és középtartománnyal. De mégis tízből nyolcszor a Boom-ot viszem magammal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Spórolós topik
- Metal topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest