- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Van egy DOSS Soundbox XL hangfalam, itteni ajánlásra vettem, nem is bántam meg egy percre sem, úgyhogy köszönöm a tippet.
Most a következőben kérném a segítségeteket. Gondolkodom egy BT hangfalon, amit nem sajnálnék melóban, ami mindenben kicsit elmarad a Soundbox-tól, de lehetőleg tényleg csak kicsit....
Tehát kicsit kisebb, könnyebb (hordozhatóbb), kicsit szólhat rosszabbul. És persze olcsóbb (nem baj ha nem csak kicsit..) . Mondjuk az akksija alacsony/közepes hangerőn azért bírjon pár órát (a Soundbox kibírja az egész műszakot nálam, ha nem üvöltetem). Ami kéne rá 5V USB tölthetőség, mert powerbank mindig van nálam, de konnektort nem mindig találok a 12V adapterhez, ha nem bírná egész nap. Plusz microSD foglalat, ezen is csak azt használom szinte.
Szóval mit tudnátok ajánlani, ami eggyel a Soundbox XL alatt van, árban és hangzásban és megfelel a fentieknek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest