- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Kicsit offtopik, de azért leírom a sztorit, mert a Soundcore oldala gyakran felmerül itt a topikban. Röviden annyi, hogy a panaszkezelésük és az ügyfélközpontúság még mindig 5*-os náluk.
Egy részét már ugye leírtam a fenti hozzászólásban, a hangszóróval azóta is minden rendben. Viszont megérkezett a Space One fejhallgató is. Mivel elég sokat késett
(pár nappal hamarabb rendeltem, mint a hangszórót, mégis napokkal később jött meg), a nyomkövetés nem frissült, a UPS nem volt hajlandó tájékoztatni, ezért írtam a Soundcore-nak. Kértek tőlem pár nap türelmet, ha nem történik semmi előrelépés, akkor írjak újra. Három munkanap (hétvégével együtt 5 naptári nap) után írtam, hogy még mindig semmi új infó. Válaszoltak is, hogy sajnálják, elnézést kérnek és küldenek egy másik csomagot, csak erősítsem meg a szállítási címet.Ezt meg is tettem, erre délután minden előzetes értesítés nélkül befutott a csomag. Erről viszont nem tudom azt elmondani, mint a hangfalnál, hogy jobb állapotban volt, mint vártam.. A csomag szétázva, a címke kifakulva, kiszívta a nap, volt rajta valami gyanús fekete-fehér cucc is (nem nyalogattam, de ránézésre egy szép adag madárszarnak tűnt). [kép] [kép] [kép] [kép] Ezt tuti, hogy kint tárolták az udvaron napokig. A gyári csomagoláson is apró vízcseppek gördültek le, amikor kivettem a kartonból. Szerencsére a gyári doboz csak kívülről volt vizes, belül már nem.
De azért ez így sem szerencsés egy műszaki cikknél. Majd írtam a Soundcore-nak, hogy megkaptam a csomagot, de elég gatya állapotban. Kérték, hogy ellenőrizzem, hogy műkődik-e. Őszintén szólva nem bántam volna, ha küldenek egy másikat - akár úgy is, hogy ezt elviszik, nem feltétlen ragaszkodtam volna ehhez, mert most valóban működik, de mivan ha mégis bejutott a víz/pára és később okoz valami galibát a korrózió. Mindenesetre van róla ticket, hogy ázottan kaptam meg, tudok rá hivatkozni ha előjön valami. De azt mondták, ne aggódjak, ha bármi lesz vele, keressem nyugodtan őket.
A kellemetlenségek miatt kárpótlásul felajánlottak 15% visszatérítést mind a két rendelésemre, ez nagyjából összesen 16€-t jelent. Válaszoltam, hogy jobban örülnék egy TWS fülhallgatónak, ami akkor épp 21€-ba került, természetesen a különbözetet kifizetném. Ezt sajnos nem tudták megoldani, így elindították a visszatérítést.
Pár nap múlva megkerestek, hogy minden rendben van-e, megkaptam-e a pénzt és nyugodtan szóljak, ha bármiben tudnak segíteni. Ekkor még a pénzt nem kaptam meg, csak az értesítést a PayPal-tól, hogy majd érkezik, de éppenséggel pont tudtak segíteni, mert mire megszületett az elhatározás, hogy megrendelem a TWS fülhallgatót, addigra lejárt a kupon. Bár nem volt nagy kedvezmény, csak 4€, de akció nélkül már nem akartam megvenni. Leírtam, hogy mit szerettem volna venni, tegnap még volt rá kupon, de ma mikor rendelni akartam, már nem volt érvényes. Erre válaszoltak, hogy nem tudják újraaktiválni a kupont és nem tudják megmondani várható-e újabb akció, de nyugodtan rendeljem meg, küldjem el a rendelés számát és ők majd intézik a kedvezményt visszatérítés formájában.
Úgyhogy most újabb csomagot várok tőlük. Egyik levelemben megírtam azt is, hogy Magyarországon rengeteg panasz van a UPS-re, jó lenne, ha más céggel dolgoznának össze, vagy legalább legyen másik opció is, mert ugye most nem lehet kiválasztani a szállítás módját. Nyilván nem az én levelem miatt szerződtek le másik céggel, de ahhoz már lehet köze, hogy ezt a csomagomat már nem a UPS hozza, hanem a DPD, akikkel szerencsére felénk semmi probléma nem szokott lenni.
Teljesen korrektül álltak az egész sztorihoz, segítőkész volt a support. Minden egyes levelemre 24 órán belül válaszoltak, volt amire 15 perc alatt. Csak ennyit szerettem volna elmesélni
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ja és egyébként - bár nem az a topik, de ha valakit a fejhallgató is érdekel: röviden baromi jó.
Számomra eléggé jó minőségűnek tűnik az anyaghasználat, kellemes a tapintása is. Kényelmes, a párnája fül köré ül, nem a fülre és jól is zár, bár kicsit emiatt bele is lehet izzadni. Első este rögtön a fejhallgatóval a fejemen aludtam (meg azóta többször is). Hangzása is tetszik, nyilván az app is kezeli. Ha valamibe nagyon bele akarok kötni, akkor a hangerő lehetne nagyobb talán. Nem kevés, csak nem extrém hangos, szóval ez tényleg csak szőrszálhasogatás. Illetve a felületén meglátszódnak az ujjlenyomatok.Aktív zajszűrős. Oké, én még ezelőtt sose használtam ilyen cuccot, de nekem leesett az állam. Mikor felvettem a szobában, rögtön éreztem, hogy nagyon "steril" lett a hallásom, de azt hittem, hogy ilyen jól zár a fül körül (eddig csak olyan fejhallgatóm volt, ami ráül a fülemre). Aztán kikapcsoltam a zajszűrést, és itt jött megvilágosodás, hogy nem, hanem ilyen jól működik az ANC. Nem szűr ki mindent 100%-osan, de sokat dob rajta. Az utcán, kocsiban várakozva is próbáltam, mellettem haladt a forgalom, kicsit távolabb ment a benzines kasza, alig hallatszott be valami, az is csak a két zene közti szünetben. Lehet állítani a zajszűrés szintjét, lehet EQ-zni, van auto power-off, tud easy chat funkciót [kép], bemondja az akksitöltöttséget (nem százalékra, csak high-medium-low) bekapcsoláskor. Van benne érzékelő, így be lehet állítani rajta, hogy ha felteszed elinduljon a zene, ha leveszed, akkor pedig állítsa meg. Lehet kábelesen is használni, én ezt ki sem próbáltam, nem azért vettem BT fejhallgatót
. Járt mellé jack kábel, USB-C kábel, meg egy tárolózsák. Akksira 40 órát írnak zajszűréssel, nem tudom, de még töltenem nem kellett, az biztos. 40€-ért eléggé bestbuy cucc volt és annak ellenére, hogy refurbished, a "vízkártól" eltekintve, hibátlan. Épp csak a ragasztót nem én vágtam el a dobozon. Viszont a fejhallgatóban levő érzékelőről már én húztam le a védőfóliát. [kép] [kép] [kép] [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest