Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Nekem egy Bluetooth hangszóró jött Ups mellet de rémálom volt velük szóba állni.
Hazudgálás mellé beszélés és még kaptam hogy ha nem erősítem meg a címmem vissza küldök a feladónak.
Azt írta a Ups oldala a ház szám hibás....
Fel hívtam és tudták a címem,elmond sok sok telefon hívás.Aztán szakadt dobozba meg jött a Uboom X.
De az állapot ami abba a cégbe uralkodik.
Csora futár srác idegből rugdosta a oldalsó ajtót futár kocsiba ami nem nyílt. Így hátul mászott be és amazon csomagolást oda adta darabokba a hangszóró dobozán volt pár sérülés de a hangszóró működik.
Szóval elég ritkán velük szállítani.
meg ne legyen olyan ami fontos számodra.
-
Köszi a leírást.Én a reklamációkor még elküldtem volna a képeket is a supportnak. Ahogy az a doboz kinéz a képeken, csoda hogy a cucc nem ment tönkre. Az UPS magyar képviselete szerintem már nem fogja sokáig húzni ezzel a hozzáállással. Remélem minél hamarabb beadják a kulcsot, mert felháborító, amit művelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Gamer PC-Ryzen 9 7800X3D+RX 9070 XT+32GB DDR5 +1 TB SSD+1000W GOLD +240 AIO/ Beszámítás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0226)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
meg ne legyen olyan ami fontos számodra.