Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
®abstract® #14802 üzenetére
Itt írtam róla korábban. Én 2019. 06. hóban vettem, igaz most volt közel egy év kényszer pihenője. Javasolták, hogy mit cseréljek ki az alaplapon. Minden mindegy alapon megpróbáltam, nem sikerült. Onnantól egyáltalán nem működött. Alkatrészt nem lehet kapni hozzá, kérdeztem a gyártót is, ők sem tudtak segíteni. Így maradt az, hogy figyelem az aprót hátha valaki felrak olcsón egy hibás példányt, aminek más baja van, mint az enyémek. De nem nagyon jött össze. Mivel azon kívül a forrasztáson kívül, amit én rontottam el rajta, nem tudtam mi baja lehet, ezért egy komplett alaplap csere lett volna az ésszerű javítás, ha lehetne kapni hozzá. Ezzel most szerencsém lett 😀
Van mellette egy Motion Boom, mert ugye valamit kellett venni, mikor a Doss elromlott. De valahogy az nem jött be annyira. Az tény hogy sokkal erőteljesebb, teltebb mélyeket tud, viszont a Doss nekem sokkal szebben, tisztábban szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- World of Warships
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest