- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Tegnap délután meg is érkezett a UPS futár az Anker Soundcare Motion Boommal a fedélzetén.Vasárnap éjjel rendeltem, szóval jó időt futottak, 4 nap az semmi lengyel országból
5eu a szállítás ahogy írták is, és az a 30.477ft-ra jött ki a végösszeg, 81.50 euró.
Bebizonyosodott, hogy ezért a pénzért, ez egy bitang jó cucc, nagyon köszönöm az ajánlásotokat és a megerősítéseteket ebben.
Beltérben teszteltem egyelőre, de őrület milyen szép basszust tud produkálni egy ilyen "kis" szerkezet, meglepődtem komolyan. Van egy Makita munkás rádióm, az is szépen szól a pici hangszóróihoz képest, azon is meglepődtem, de ezen talán még jobban
Szerintem ezért a pénzért ennél jobbat nem lehet kapni, és aki ilyen 20ezer ft-ban gondolkodik vásárlásban, akkor a jelenlegi akciót szerintem érdemes kihasználni és azt a 110ezer ft-ot nem szabad sajnálni rá, én is így tettem és ezt nem bántam meg.
Túlteljesítette az elképzeléseimet.A közép és magas hangok először furcsák voltak (talán mintha kicsit kevesebb lett volna) de ugye tényleg elhelyezés függő is és kicsit hallgatva mintha a membránok be is járódtak volna és nagyon helyreállt, szóval ez egyáltalán nem váltott ki semmi rossz érzést belőlem, sőt, nagyon megtetszett.
Kinézetre olyan amilyen, szerintem egy nagyon egyszerű és letisztult forma, semmi fény meg villogó csicsa nélkül, nekem ez nem számít, a lényeg a hangzás.
Ezt a cuccot nyugodt szívvel lehet ajánlani valóban, nem kell itt 100ezrekért JBL-t venni alkalmi használatokra, ha ezek a nagyon hasonló termékek is tényleg tudnak iszonyat szép hangokat kiadni. Sajnos itthon sokat kérnek el érte, legalábbis ahogy böngészgettem a googlet, ezért érdemes nyitott szemmel járni minden vásárlásnál és körülnézni a nagyvilágban is.
Köszönöm nektek még egyszer Skacok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest