Új hozzászólás Aktív témák

• ftamas0201

senior tag

Sziasztok.
    Tegnap délután meg is érkezett a UPS futár az Anker Soundcare Motion Boommal a fedélzetén. :) Vasárnap éjjel rendeltem, szóval jó időt futottak, 4 nap az semmi lengyel országból :) 5eu a szállítás ahogy írták is, és az a 30.477ft-ra jött ki a végösszeg, 81.50 euró.
    Bebizonyosodott, hogy ezért a pénzért, ez egy bitang jó cucc, nagyon köszönöm az ajánlásotokat és a megerősítéseteket ebben.
    Beltérben teszteltem egyelőre, de őrület milyen szép basszust tud produkálni egy ilyen "kis" szerkezet, meglepődtem komolyan. Van egy Makita munkás rádióm, az is szépen szól a pici hangszóróihoz képest, azon is meglepődtem, de ezen talán még jobban :D
    Szerintem ezért a pénzért ennél jobbat nem lehet kapni, és aki ilyen 20ezer ft-ban gondolkodik vásárlásban, akkor a jelenlegi akciót szerintem érdemes kihasználni és azt a 110ezer ft-ot nem szabad sajnálni rá, én is így tettem és ezt nem bántam meg.
    Túlteljesítette az elképzeléseimet. :) A közép és magas hangok először furcsák voltak (talán mintha kicsit kevesebb lett volna) de ugye tényleg elhelyezés függő is és kicsit hallgatva mintha a membránok be is járódtak volna és nagyon helyreállt, szóval ez egyáltalán nem váltott ki semmi rossz érzést belőlem, sőt, nagyon megtetszett.
    Kinézetre olyan amilyen, szerintem egy nagyon egyszerű és letisztult forma, semmi fény meg villogó csicsa nélkül, nekem ez nem számít, a lényeg a hangzás. :)
    Ezt a cuccot nyugodt szívvel lehet ajánlani valóban, nem kell itt 100ezrekért JBL-t venni alkalmi használatokra, ha ezek a nagyon hasonló termékek is tényleg tudnak iszonyat szép hangokat kiadni. Sajnos itthon sokat kérnek el érte, legalábbis ahogy böngészgettem a googlet, ezért érdemes nyitott szemmel járni minden vásárlásnál és körülnézni a nagyvilágban is. :)
    Köszönöm nektek még egyszer Skacok! :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés