- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Szerintem a Motion Boom a te hangszóród. Ugyan én csak review-k alapján állítom, de az amit Gixxer88 írt, egy az egyben ráerősít a tapasztalataimra.
Viszont ha szánsz még rá pénzt, akkor nem csak még dögösebb basszust kapsz, hanem szvsz. jobb üzemidőt is a Tribit Stormbox Blast-al. Az hangzásban ott van a HK Go+Play mellett. Sajna a design olyan, amilyen, de hátha téged annyira nem zavar.
A külsején kívül egyébként az egyik igen komoly gond vele, hogy nem lehet kapni. A gyártói oldalon: Due to high demands, this item is out of stock temporarily. Please subscribe to stay informed.
... az amazon.de-n pedig 1db-ot látok. -
carl18
addikt
A Go+Play remek cucc, de a 120E forint nagyon sok érte.
Én bánom mikor lehetőségem lett volna 40E venni egyet nem tettem, bár a HK-nak is van baja. Az Akku könnyen megpusztul benne, szóval ilyen téren nem egy tartos darab. Meg hát nincs is statisztika mennyit bír egy töltéssel mondjuk.A Hangja szép, de az akkumulátor kérdőjeles. Nálam ez a egy gond volt vele, mert nem tudtam mire számíthatók akku időbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged