- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
DOSS Soundbox XL tapasztalatok. Kb. 4 hónapja használom, nagyon elégedett vagyok vele, újra ezt venném! Nagyon szépen szól, neutrális („flat”) hangzás, kiegyensúlyozott, barátságos hangkép. Nincs túlhúzva a basszus, mint pl. a JBL-eknél. Telón lévő zenékhez (mp3) jetAudio Plus lejátszót használok, aminél jobb egyszerűen nincs, nagyon sokat dob a hangzáson, érdemes kipróbálni. A spéci hanghatásai (X-Wide, Terem, stb.) az ingyenes verzióban is benne vannak, a fizetősben meg továbbiakat lehet venni, tényleg hihetetlen módon feljavítja a hangzást, aki nem hiszi járjon utána. A jetAudio lejátszó így együtt a DOSS-sal, nagyon rendben van!
- Akku: teljesen jó, 10 óra körül (nem mértem, csak sacc)
- Hordozhatóság: lakáson belül nem gond, kirándulásra már nehéz
- Negatívum: akku merülését sehogy nem jelzi és töltésnél sem lehet tudni, hol tart; full hangerőn (vagy ahhoz közelítve) torzít, de ebben a kategóriában melyik nem? Én max. 50%-on vagy alatta hallgatom (társasház...), így ez nem érint. Más negatívum nincs!Szvsz ennek nincs igazán konkurenciája ebben az árkategóriában (kb. 20e), annyival jobb bárminél (hordozhatóság nekem nem szempont). Jóval több pénzért 50-60e körül Denon Envaya 250, 100e felett meg valamelyik Vifa ajánlott. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest