Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
Janika(1982)
üzenetére
Köszi
Itteni ajánlásra vettem a DOSS-t, aztán nagyon megtetszett. Volt olyan is, hogy az előző főnököm HK go+play hangfala szervizben volt (a szokásos akku probléma) és addig tőlem kérte el a DOSS-t. Nyilván nem egy kategória a kettő, de ha nem lenne jó cucc, akkor nem kérte volna el 😃 (Később tőle vettem meg a 2 nagy álló hangfalat az Onkyo erősítővel, mikor lecserélte azokat egy nagyobb Onkyo-ra meg egy pár Klipsch RP-280F-re. Mondtam is neki, hogy azt is átveszem olcsón, ha megunja 😃 ). Aztán a DOSS elromlott, kellett helyette valami, ekkor jött a Motion Boom, (szintén itteni ajánlásra). Később sikerült megjavítani, innen a fórumról kaptam hozzá alkatrészt, amiért még mindig hálás vagyok 😃 A Pio és a CAT pedig ilyen kinti udvari/műhely hangcuccnak indult, mikor a régi Bluetooth hangfalam elromlott, új meg még nem volt. Egy régi 5.1 házimozi a volt garázsban, de tönkrement, annak a helyére szántam. Persze mikor hazahoztam már sajnáltam kirakni, úgyhogy a Genius ment ki, azt kevésbé sajnáltam, ez meg ment a számítógéphez. Persze mióta újra van Bluetooth hangfalam, azóta a Genius is visszakerült a házba 😃
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Flint 2 OFF topik
- Projektor topic
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Itteni ajánlásra vettem a DOSS-t, aztán nagyon megtetszett. Volt olyan is, hogy az előző főnököm HK go+play hangfala szervizben volt (a szokásos akku probléma) és addig tőlem kérte el a DOSS-t. Nyilván nem egy kategória a kettő, de ha nem lenne jó cucc, akkor nem kérte volna el 😃 (Később tőle vettem meg a 2 nagy álló hangfalat az Onkyo erősítővel, mikor lecserélte azokat egy nagyobb Onkyo-ra meg egy pár