Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
Koszi a tippet, de a cel az volt hogy egyszerusitsem az eletem, ne kelljen kulon eszkozzel baszakodni. A SAL radiot meg tudam nyomkodni egy mediamarktban, nincs kulon antennaja, de tisztan szoltak a lekeresett radio adok. Viszont rohadt nagy, nem ilyesmit kerestem.
Itt iranybaraktak es megneztem a jbl kinalatat. Tuner 2 45e korul van a Tuner 3 egy tizessel dragabb, de a heten jott egy akcio az emagnal megkaptam 45e alatt szoval a Tuner 3-as lett a kivalasztott, meg is jott, gond nelkul behangolta a szukseges adokat es antenna kihuzas nelkul is bejott minden szepen.
Egy gomb, bekapcsol, a legutobbi ado rogton szol es kozben hasznalhatom a telefonom szabadon, nem kell bongeszovel meg appokkal szorakozni.
Koszonom az iranymutatast, dragabb lett mint vartam, de jo cucc lett vegul.
-
Samott
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Pont azert kerdeztem itt, hogy van-e ebben a mufajban jobb ajanlat. JBL jo lehet, de nincs szukseg nalunk DAB ra es gondolom amiatt kerul ketszer annyiba mint amit erre szanok. Es nem kendacsolni akarok, hanem egygombos megoldast keresek.
-
Samott
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Koszonom, ertekelem az igyekezetet, de mar van egy earfun uboom l-em es pont azert keresek radiot, mert kenyelmetlen telefonrol streamelni ra a radiot, amit amugy az eterbol is vehetnek. Nem kell nagy hangero, csak abban a szobaban szoljon ahol vagyok, vagy barhol a haz korul. Nem, nincs szuksegem DAB-ra plane hogy itthon nincs is ilyen szolgaltatas. Es nem akarok tobb eszkozzel, meg madzagokkal bohockodni.
Ereztem hogy nem nagy a valasztek, en se rajngok a SAL-ert, de nem talaltam mast. Ezert kerdeztem, hatha.
-
Samott
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Hordozhato FM radiot keresek, hogy ott szoljon ahol eppen vagyok. Ne kelljen konnektort keresni es elfogadhato hangminosege legyen.
-
Samott
addikt
Sziasztok, olyan hangszorot keresek amiben van FM radio, keresgeltem es eddig ez a legjobb jeloltem abban arkategoriaban (20e korul) amit keresek: SAL BT 5000

Ez gondolom valami rebrandelt kinai csoda, de jokat irnak rola. Mielott megvennem, van esetleg valami jobb ajanlat, bevaltabb cucc? A hordozhatosag es az FM radio a fo szempont a kivalasztasnal. Koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi