Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy BT speaker nem jó oda, viszont Nekem pl kicsi a helyem az asztalon, ezért gondoltam vmi monitotta rakható/akasztható cuccra, vagy vmi kisebb 2.0-ra. A monitoromnak nagyon gyér hangja van, még a beszédet is alig hallom rajta, ezért gondolkodom ilyen szarokon.
...de amúgy hajlok valami fapados genius, vagy logitech 2.0-ra, tele van ilyenekkel az alza -
Pixx96
aktív tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nekem pl tök jó motion+ PChez kialakítása miatt ne legyen zsúfolt az asztal monitor alatt szépen elfér BT keresztül kapcsolódik szóval még kábel se kell 1 hónapig bőven bírja az akksi videózni használom podcast meg néha játszani és általános felhasználás. ilyen távolságban még némi sztereó teret is szolgáltat szal nekem bejött erre célra. Ha nem zenére használod meg full hangerőn félelmetes meddig bírja az akksi uboom X kb le se tudom meríteni filmezéshez soundbarként használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest