Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Én nem voltam elájulva uboom L hallatán ment is a háztól. A Xiamiaú nekem jobban bejön egyenlőre marad is minimálisan tompának érzem de ez EQval orvosolva van. Viszont tényleg szebb teltebb mélye van legújabb BT szabványnak 5.4 nek hála videó nézés is tökéletes vele akár film akár podcast ellenben uboom 5.0 as BT verzióval szemben.
-
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Csak kb arra lenne használva, hogy könnyebben lehessen zenét magunkkal vinni, mint a Uboom X.
Pl azt az emeletre nem hozzák fel a gyerekek, ha táncolni akarnak a szobájukban, de egy kicsit azért simán vinnének. JBL Go Essential is bőven megtette erre, csak bedöglött. Nekik a hangkép teljesen mindegy, azt sem tudják, hogy létezik ilyen szó.
Telefonról hallgatottnál minden jobb, pedig ők azzal is elvannak.Fizz nálam is kuka, pont amiatt nem vettem még meg. Ironikus, hogy pont a gyári oldalon nem vettem észre, hogy van, pedig több topicban is propagálom az oldalt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pl azt az emeletre nem hozzák fel a gyerekek, ha táncolni akarnak a szobájukban, de egy kicsit azért simán vinnének. JBL Go Essential is bőven megtette erre, csak bedöglött. Nekik a hangkép teljesen mindegy, azt sem tudják, hogy létezik ilyen szó.
Telefonról hallgatottnál minden jobb, pedig ők azzal is elvannak.