Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenpro2011
csendes újonc
Sziasztok.
Miután külföldön(kipróbálás nélkül) vettem egy Bose soundlink maxot, eladtam az első szériás boomboxot. A bose sajnos közel sincs hozzá.Nem azt mondom, hogy rossz, szépen szól, de nyilván a dinaamikája meg sem közelítia JBL-t. Valószínűleg el fogom adni, és szeretnék helyette valamit venni.(A nagyobb neveket néztem, de nem ragaszkodom semmilyen márkához, kizárólag a minősége számít) Boom 2 Plus-t nézem, szerintetek érdemes ebben gondolkoznom ha a JBL-hez hasonló hangzást keresek, vagy maradjak a Boomboxnál? Az ára kevesebb mint a fele, ennyiért jó vétel lehet, vagy mi jöhetne még szóba szerintetek? Köszi -
greenpro2011
csendes újonc
-
greenpro2011
csendes újonc
Sonos Era 100-ról van tapasztalatotok esetleg? Teszteket olvastam inkább személyes tapasztalat érdekelne. Köszi
-
greenpro2011
csendes újonc
Sziasztok
Ezzel kettővel van esetleg valakinek viszonyítási alapja ? Árban kb. hasonló de összehasonlítást csak a nagyobb JBL-el találok.
Klipsch The Three Plus, vagy JBL Authentics 300. Esetleg jobb ötlet 150e -ig maximum?
A JBL mellett szól a tudása és a hordozhatósága, de Klipschről is jókat olvasok. szándékosan nem műanyag dobozt keresek, inkább ilyen "bútordarab" jellegűt. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Haditechnika, harcászat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest