Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- VHS digitalizálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18
üzenetére
Hogy kerültél már megint képbe, ezt anno már kiveséztük ha jól emlékszem, és kicsit más volt a véleményed, abban egyetértettünk, hogy basszusban lehetne erősebb és eq-ni kell, de kb. ennyi. Akkor kezdted el szapulni mikor erre a Tozora rátaláltál. A Tozo jobban szól, na bumm, és akkor mi van? Kategóriában is feljebb van, az hogy csak 12 000. az egy dolog, te valami 5000 ért vetted az Evolveot
nem értem mit keversz itt, miért nem azt a jbl go-t raktad mellé vagy egy Select go-t vagy egy Tripet vagy mit tudom én, hiszen a méret miatt lett ajánlva a Groove és azoktól fényévekkel jobban is szól!Az Uboom vs. Evolveo videód mennyire életszerű
...legközelebb mit dobsz be, Uboom X vs.Tozo Pa 1
(Mondjuk annak szerencsétlen Evolveonak egy eq-t azért nyomhattál volna ha már egyszer te is tudod, hogy kell neki, nyilván nem oszt nem szoroz de ha már a Tozo-t bass eq -val is tolod...
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Bloodborne (PS4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Iphone 13 Mini, Foxpost az árban, új, emelt kapacitású akku
- Iphone 11 64gb, Foxpost az árban, gyönyörű,felújított, emelt kapacitású, új akku
- iPhone 16 Pro Max 256 Gb
- Iphone 12 64Gb , Foxpost az árban, független, felújított
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 októberig Alza garis számlás kézi konzol handheld PC gaming gamer
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem értem mit keversz itt, miért nem azt a jbl go-t raktad mellé vagy egy Select go-t vagy egy Tripet vagy mit tudom én, hiszen a méret miatt lett ajánlva a Groove és azoktól fényévekkel jobban is szól!
...legközelebb mit dobsz be, Uboom X vs.Tozo Pa 1