Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Kerítésléc fail.
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Sterilzona
üzenetére
"Ne haragudj. De en nem ertek hozza ... " – no problem! Nekem sem az volt a célom, hogy leszóljalak, csak szerettem volna rávilágítani a kérésedben rejlő ellentmondásra.
Jó hangzás / basszus: anélkül, hogy értenél hozzá, feltételezem te is tisztában vagy azzal, hogy előbbi igencsak egyén függő. Ami az egyiknek jó, azt a másik bottal sem piszkálná meg. Ezért is kérdeztem, hogy melyik JBL lenne a "nagy ő", ha a pénz nem számít?"Hogy melyiket, pasz Nem a go tipust, inkabb a flip vagy a cahrge ... "
Azért lenne jó egy viszonyítási alapot találni, mert ha még ezeket sem hallottad, akkor simán előfordulhat, hogy ajánlunk valamit, amire utólag azt mondod, hogy nem erre gondoltál, mert ...Egyébként kb. mindentől függetlenül – kicsivel ugyan a keretösszeg felett, de – szerintem a korábban link-elt Soundcore Boom-nál nem igazán van létezik jobb alternatíva.
Más (kicsit): azt írod a pincébe kell. Egyáltalán szükséges, hogy akksis (!) bt. hangszóró legyen? Lesz mozgatva (vagy ott fog dekkolni a pincében), van a közelben konnektor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő