Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
ggeleven #20217 üzenetére
Jó biznisz.
OFF: Amúgy milyen kókány cég ez a Xiaomi? Nézeget az oldalukat, aznap voltak monitor akciók is, de NULLA EU energia plecsni + NULLA használati utasítás egyetlen nyelven sem, amiből esetleg még ki lehetne nézni a képességeket.
EU-ban hivatalos gyári bolt, de közben képtelen teljesíteni a jogszabályi minimumot? Tuti egy darabig rá se nézek erre a márkára. -
Aprósólyom
addikt
válasz
ggeleven #20212 üzenetére
erősen off: Fel kell venni őket videóra és megmutatni a milliós hifistáknak, hogy nem kell nagy pénz a zene élvezetéhez.
Jajjj, mennyire falra tudok mászni az audiofil, white fül meg high-end stb... fságoktól.
Az irónia, hogy pont ezek a tagok egyébként tényleg semmit nem konyítanak a zenéhez, csak a hóbortjukhoz. -
Aprósólyom
addikt
válasz
ggeleven #20210 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=PKwZvpxs_m0&t=92s
Xiaominak teltebb a mélye, hiszen lentebb képes lemenni. Viszont elméletben a Uboom-nak a teljes spektruma kiegyenlítettebb. Plusz ott van, hogyha nagyon közelről hallgatod, akkor kapsz némi stereo teret a Uboom L-től. AUX-in is van, míg a Xiaominak nincs. Nekem pl erős előny az AUX-in, de ettől még nem vennék UBoom L-t, mert én a 2 utast preferálom. Kedvelt zenei stílustól is függ, hogy kinek melyik fekszik jobban.
Én pl. szeretek rappet is hallgatni, ami nagyon bénán hat határozott, erőteljes mély nélkül.
ui.: jajj ez a fizz, jó nagy kamu "webshop". OTP csak a mikro hitel terjesztésre hozhatta létre, mert amúgy maga a fizz semmit sem árul, csak a harmadik felet közvetíti. Kenjék a hajukra... szerintem. PLáne mert webshopnak reklámozzák, de rohadtul nem az, mert egyfaja market a beregisztrált kereskedőknek. -
Aprósólyom
addikt
válasz
ggeleven #20208 üzenetére
Xiaomi Sound outdoor 12K + ingyenes szállítás. 8óra 30perc van hátra az akcióból.
https://www.mi.com/hu/product/xiaomi-sound-outdoor/buy/Ui.: Mindkettőnek más az előnye és a hátránya, úgyhogy nehéz azt mondani, hogy egyik jobb mint a másik, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Mint az új! Samsung Galaxy Z Flip5 2 év garanciával
- Iphone 17 Pro Cosmic Orange 256GB/Független
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest