Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beat 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Én is ugyan ezt csinálnám. Ezért is kérdeztem a feladatot, de az "ott szóljon ahol éppen vagyok" nem vitt közelebb...

#20230 Kapanyél: A vétel nem mindenhol tökéletes, mert fizikai korlátai vannak. Ez nem a dátumtól függ. A fejlődés csak az elektronikát tette kisebbé, nem pedig a rádióhullámokat felvevő antennáét. Ez valamiféle bölcsész válasz volt híradástechnikai kérdésre?
Akinek FM rádió a prio. #1, az ne AUX madzagon vagy beépített antennával próbálkozzon, ha pl. beltérben, rossz vételi körülmények között akarja hallgatni, vagy hegyes-dombos vidéken pont a völgyben. Bár ez nem derült ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ASUS notebook topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- PLC programozás
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- CORSAIR K100 AIR
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest