Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Sterilzona
üzenetére
"Ne haragudj. De en nem ertek hozza ... " – no problem! Nekem sem az volt a célom, hogy leszóljalak, csak szerettem volna rávilágítani a kérésedben rejlő ellentmondásra.
Jó hangzás / basszus: anélkül, hogy értenél hozzá, feltételezem te is tisztában vagy azzal, hogy előbbi igencsak egyén függő. Ami az egyiknek jó, azt a másik bottal sem piszkálná meg. Ezért is kérdeztem, hogy melyik JBL lenne a "nagy ő", ha a pénz nem számít?"Hogy melyiket, pasz Nem a go tipust, inkabb a flip vagy a cahrge ... "
Azért lenne jó egy viszonyítási alapot találni, mert ha még ezeket sem hallottad, akkor simán előfordulhat, hogy ajánlunk valamit, amire utólag azt mondod, hogy nem erre gondoltál, mert ...Egyébként kb. mindentől függetlenül – kicsivel ugyan a keretösszeg felett, de – szerintem a korábban link-elt Soundcore Boom-nál nem igazán van létezik jobb alternatíva.
Más (kicsit): azt írod a pincébe kell. Egyáltalán szükséges, hogy akksis (!) bt. hangszóró legyen? Lesz mozgatva (vagy ott fog dekkolni a pincében), van a közelben konnektor?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Sterilzona
üzenetére
"Semmi extra kivansag, jo legyen a mely, basszus hangja, s a tobbi is szepen szoljon azert."
Írnék erre pár analógiát, csak, hogy értsd, ez így mennyire ellentmondásos (pláne 20e Ft-ért).
Kellene egy autó 2-3 "misiért", semmi extra, de azért legyen jó vezetni, és gyorsuljon rendesen.
Ajánljatok egy PC-s konfigot, semmi extra, csak a gyereknek kell játékra."Ha nem szamitana az osszeg, biztos jblt vennek."
Melyiket? Csak, hogy lássuk mi lenne az elképzelés ...Én ezt venném (most kb. 22e Ft)
#20287 Cyborg
Szvsz. keveselné benne a mélyeket (ha már ennyire ki lett hangsúlyozva) -
Cyborg
őstag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam topic
- Banggood
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Új Philips Saeco GranAroma SM6580/00 2 év garancia
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi