- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
UBoom X első benyomások / tapasztalatok:
Perpill. az Indoor+ és a Desktop (Studio) preset-ekkel használom a legtöbbet. Így szép kiegyenlített hangzása van. Semmi sem sok, de kellően mélyre is lemegy.
Basshead-eknek ill. kültérre ott van a két Outdoor mód, és a Boom xxX (nekem ez utóbbi egy rövid teszt alapján annyira nem tetszik). A Ground 0 érdekes (lehet még).
Ja, és akkor ott van a cust. eq. amivel egyelőre nem bíbelődtem.Egyébként eddig tetszik a cucc. Az app nem egy nagy durranás, de gyorsan indul, és azonnal látja a hangszórót. A ki-be kapcsolási hangok hangereje állítható (ezáltal kikapcsolható). Ez nagy plusz. Alapzaja (szinte) semmi. Ki-be kapcsolásnál nincs semmilyen "pukk" (mint pl. a Soundcore Boom-nál).
Negatívum, hogy a gombok fekete alapon feketék. Nem értem miért nem kaphattak világítást, vagy fújták volna le őket fehérre. Cserébe viszont könnyen kitapinthatóak.
Ja, a kikapcs és bekapcs is egyetlen gombnyomás. Mondhatnák erre sokan, hogy "és"? Csakhogy ez pl. a Soundcore Motion+ -nál mindkét esetben pár másodperc nyomva tartást igényel pluszba, míg a Boom esetén erre csak kikapcsolásnál van szükség (fura).Ja, majd elfelejtettem. Nagyon jó a több lépcsős hangerőállítás (ez csak az Oluv féle preset-ek esetén van), ill. egészen alacsony hangerőn is képes szépen - mondhatni telten - szólni. Nem csak, hogy az ára jó, de ezért gyakorlatilag az ember két hangszórót kap.
#18152 carl18
Ennyire égeti a pénz a kezed? Hagy a csudába a Tronsmart-ot! Nem egy hangszóród volt már tőlük, és egyikkel se voltál elégedett. Inkább hívd fel holnap a UPS-t újra, és kérdezz rá, hogy most arra várnak-e, hogy közelebb költözz Vecséshez, vagy mi a pék ... van?#18156 cidalain
"Miért menne vissza a feladónak?" – tényleg ezt képesek kiírni. Én ugyanezt megkaptam, miután előző nap leegyeztettem velük még azt is, hogy mit ettem reggelire.
A csaj a telefonban elintézte annyival, hogy még nem ment át a rendszeren az előző napi egyeztetés (gondolom akkor tudták meg a tel. számom és az e-mail-em), és azért látom azt, amit. Magyarán, hogy visszaküldik, ha nem jelentkezem.
Náluk ez a normál ügymenet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Foxpost
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest