- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18103 üzenetére
Ups Magyarország. Oda be írod a számod és írja magyarul hol tart stb.
2 nap alatt eljött Lengyelországból magyarba, itt egyelőre meg akadt Vecsésen.Pedig úgy voltam Péntek este ezt hallgatom de úgy látszik nem. Jövő héten tuti meg jön.
Csak az kB 7 hét várakozás, így nem túl nagy hála az első napos Early Bird miatt.
Oluv még azért sírt nincs elég vásárló, hiába veszed ha készlet se volt.
Jó áron vettem de azért meg volt a ára majd 2 hónap várakozás.aztán ha minden úgy megy jövő héten kijon, bekapcsol és nem egy üres doboz lesz fél téglával a belsejébe.
Olvastam ups idehaza amazon dobozokat ki bontja szóval én lehet futár mellet ki bontom bele nyúlt-e valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA SuperNOVA 550 GM SFX+ATX
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest